Πάντα το Σαββατοκύριακο οι πειρασμοί είναι μεγαλύτεροι αφού γίνεται χαμός από αγώνες. Πολλά ματσάκια και μεγάλος χαμός. Αλλά επειδή υπάρχουν μεγάλες ανάγκες με την κολοκατάσταση που ζούμε θα πάμε σε πιο ζουμερά σημεία, Να βγει το σούπερ μάρκετ παίδες.  Τι παίξαμε θα ρωτήσετε, και όπως κάνουμε κάθε φορά που έχουμε στοιχηματικό οίστρο το ανεβάζουμε εδώ […]

Πάντα το Σαββατοκύριακο οι πειρασμοί είναι μεγαλύτεροι αφού γίνεται χαμός από αγώνες. Πολλά ματσάκια και μεγάλος χαμός. Αλλά επειδή υπάρχουν μεγάλες ανάγκες με την κολοκατάσταση που ζούμε θα πάμε σε πιο ζουμερά σημεία, Να βγει το σούπερ μάρκετ παίδες. 

Τι παίξαμε θα ρωτήσετε, και όπως κάνουμε κάθε φορά που έχουμε στοιχηματικό οίστρο το ανεβάζουμε εδώ το δελτίο μας. 

Προσεκτικά λοιπόν για να περάσει η ώρα μας πιο ευχάριστα, και μόνο από αυτά που περισσεύουν αγαπητοί φίλοι. Είναι δύσκολες εποχές.. Όλο και κάτι ξεχωρίζει στα μάτια μας. Το θέμα είναι να ξεχωρίσει και στο χορτάρι που είναι ο μεγάλος κριτής των επιλογών μας…Πάμε να δούμε «πόσα απίδια βάζει ο σάκος»….

Un tridente que emociona a la hinchada de la Juve.. | Uniformes de futbol mujer, Frases de futbol femenino, Futbol chicas

Δεν είμαστε στοιχηματικό site για πολλες αναλύσεις αλλά απλά μοιραζόμαστε μαζί σας αυτό που και εμείς θα ποντάρουμε διαδικτυακά ή στο πρακτορείο της γειτονιάς μας. Και ποια είναι η πεμπτουσία τελικά. Τα σημεία που μας αρέσουν. Και σε όποιον αρέσουμε…. ποντάρουμε παρέα!

Η Τσέλσι που θα παέι θα κάνει την νίκη της. Η Φούλαμ με το πούλμαν αλλά θα την βρει την άκρη ο Φρανκ που παίζει ο κεφάλι του. Δεν περιμένουμε γκολ και θέαμα στο Κρέιβεν Κότατζ.

Την Κυριακή ψωνίζουμε από την δικιά μας Λίγκα που τα έχει όλα και συμφέρει. Πήρε φόρα ο Χιμένεθ και κούτσα κούτσα με καλή άμυνα ξεκίνησε το σερί του. Δεν είναι για πολλά ο Ατρόμητος, και στα λίγα γκολ κερδίζει η ΑΕΚ. Τώρα μπορεί να σπάσει η συνήθεια και να δούμε 2-0. 

Στην Πρέμιερ Λιγκ η Τότεναμ του Ζοσέ θέλει να επιστρέψει στις νίκες και βρίσκει την Σέφιλντ που μόλις έκανε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα. Κάκιστη η παράδοση για τους Σπερς στο Μπράμαλ Λέιν που σε επτά επισκέψεις του έχουν 0-3-4. Δεν χάνει ο Μουρίνιο αλλά για καλό και για κακό παίρνουμε προφυλάξεις.

Στο μεγάλο ντέρμπι της Ιταλίας Ίντερ – Γιουβέντους η μόνιμη πρωταθλήτρια ξέρει τον τρόπο στους μεγάλους αγώνες, άλλωστε το έδειξε και με την Μίλαν. Καλά σεντερ φόρια οι ομάδες και περιμένουμε οι παστελωτές να κάνουν την δουλειά τους.

Οι εμπνεύσεις μας

♦ Σάββατο (19:30) Φούλαμ – Τσέλσι: 2 & under 4,5 (1,87)

♦ Κυριακή (21:30) ΑΕΚ – Ατρόμητος: 1 & under 4,5 (1,75)

♦ Κυριακή (16:00) Σέφιλντ Γιουνάιτεντ – Τότεναμ: Χ2 & under 3,5  (1,57)

♦ Κυριακή (21:45) : Ίντερ – Γιουβέντους: Χ2 & over 1,5 (1,97)

Καλά να περνάτε με ότι και όποιους το κάνετε

#ΜενουμεΑσφαλεις

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Uncategorized

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ