Πάντα το Σαββατοκύριακο οι πειρασμοί είναι μεγαλύτεροι αφού γίνεται χαμός από αγώνες. Πολλά ματσάκια και μεγάλος χαμός. Αλλά επειδή υπάρχουν μεγάλες ανάγκες με την κολοκατάσταση που ζούμε θα πάμε σε πιο ζουμερά σημεία, Να βγει το σούπερ μάρκετ παίδες.  Τι παίξαμε θα ρωτήσετε, και όπως κάνουμε κάθε φορά που έχουμε στοιχηματικό οίστρο το ανεβάζουμε εδώ […]

Πάντα το Σαββατοκύριακο οι πειρασμοί είναι μεγαλύτεροι αφού γίνεται χαμός από αγώνες. Πολλά ματσάκια και μεγάλος χαμός. Αλλά επειδή υπάρχουν μεγάλες ανάγκες με την κολοκατάσταση που ζούμε θα πάμε σε πιο ζουμερά σημεία, Να βγει το σούπερ μάρκετ παίδες. 

Τι παίξαμε θα ρωτήσετε, και όπως κάνουμε κάθε φορά που έχουμε στοιχηματικό οίστρο το ανεβάζουμε εδώ το δελτίο μας. 

Προσεκτικά λοιπόν για να περάσει η ώρα μας πιο ευχάριστα, και μόνο από αυτά που περισσεύουν αγαπητοί φίλοι. Είναι δύσκολες εποχές.. Όλο και κάτι ξεχωρίζει στα μάτια μας. Το θέμα είναι να ξεχωρίσει και στο χορτάρι που είναι ο μεγάλος κριτής των επιλογών μας…Πάμε να δούμε «πόσα απίδια βάζει ο σάκος»….

Δεν είμαστε στοιχηματικό site για πολλες αναλύσεις αλλά απλά μοιραζόμαστε μαζί σας αυτό που και εμείς θα ποντάρουμε διαδικτυακά ή στο πρακτορείο της γειτονιάς μας. Και ποια είναι η πεμπτουσία τελικά. Τα σημεία που μας αρέσουν. Και σε όποιον αρέσουμε…. ποντάρουμε παρέα!

Η Μίλαν μετά την σφαλιάρα από την Γιουβέντους και το τέλος του σερί, προσγειώθηκε στην πραγματικότητα, και θα πρέπει άμεσα να ξαναδώσει απαντήσεις ότι είναι το μεγάλο φαβορί. Η Τορίνο δεν είναι της πλάκας και σε αγώνα της Μίλαν χωρίς γκολ δεν υπάρχει. Νίκη και γκολ σε φινετσάτη απόδοση. Στο Αγρίνιο ο Παναιτωλικός δεν μπορεί να κοντράρει το τρένο του Μαρτίνς. Αλλά ο Πέδρο έχει και τον ΠΑΟΚ μπροστά του. Δεν θα πάμε σε σκορ εξόντωσης. Μέχρι τρία τεμάχια.

Την Κυριακή η μεγάλη κερδισμένη της προηγούμενης αγωνιστικής Γιουβεντους με το πόδι στο γκάζι συνεχίζει. Η Σασουόλο είναι τίμια ομάδα, αλλά δεν. Γκολ θέαμα και “Βέκα Σινιόρα”. Στον μεγάλο αγώνα Ρόμα – Ίντερ θα πέσουν κορμιά. Σε καυτή κατάσταση οι Ρωμαίοι και από ήττα η ίντερ που είναι με την πλάτη στον τοίχο. Πολλά χιναρια στα μεταξύ τους, και ούτε τώρα βλέπουμε να υπάρχει νικητής.

Οι εμπνεύσεις μας

♦ Σάββατο (21:45) Μίλαν – Τορίνο: 1 & over 2,5 (2,37)

♦ Σαββατο (19:30) Παναιτωλικός – Ολυμπιακός: 2 & under 3,5 (1,97)

♦ Κυριακή (21:45) Γιουβέντους – Σασουόλο: 1 & over 2,5  (1,75)

♦ Κυριακή (13:30) Ρόμα – Ίντερ: Χ (3,60)

Καλά να περνάτε με ότι και όποιους το κάνετε

#ΜενουμεΑσφαλεις

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Uncategorized

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος
Ποδόσφαιρο

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι
Ποδόσφαιρο

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι