Σας είχαμε πει ότι έχει κλείσει η μεταγραφή του “κουμπάρου” και η  μοναδική εξέλιξη είναι ότι έρχεται ως ελεύθερος, αν και τον Σεπτέμβριο είχε υπογράψει τριετές συμβόλαιο. Ο Γκερέρο σταντ μπάι αλλά ως εναλλακτική, του παιχνιδιάρη “παστελωτή” Ο Γκερέρο θέλει να έρθει, οι συζητήσεις έχουν ολοκληρωθεί, αλλά ο πονηρός ο Καρυπίδης περιμένει να κάνει το […]

Σας είχαμε πει ότι έχει κλείσει η μεταγραφή του “κουμπάρου” και η  μοναδική εξέλιξη είναι ότι έρχεται ως ελεύθερος, αν και τον Σεπτέμβριο είχε υπογράψει τριετές συμβόλαιο. Ο Γκερέρο σταντ μπάι αλλά ως εναλλακτική, του παιχνιδιάρη “παστελωτή”

Ο Γκερέρο θέλει να έρθει, οι συζητήσεις έχουν ολοκληρωθεί, αλλά ο πονηρός ο Καρυπίδης περιμένει να κάνει το “Γκρόσο κόλπο”. Πρόεδρε το χρήμα που γλίτωσες από τον Ιωάννου ρίχτο στον ΠΑΣΤΕΛΩΤΗ να τους ξεράνεις όλους.

Ποδοσφαιριστής του Άρη θα πρέπει να θεωρείτε ο Νίκος Ιωάννου της Νότιγχαμ.

Ο Κύπριος ποδοσφαιριστής που δεν είχε μέλλον στην Αγγλική ομάδα θα είναι η πρώτη μεταγραφή για το 2021. Στην Αγγλία μάλιστα δίνουν ως δεδομένη την μετακίνηση του Ιωάννου στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

 Η αγγλική ομάδα είχε αποκτήσει των Κύπριο ποδοσφαιριστή τον Σεπτέμβριο του 2020, και τα τελευταία έξι χρόνια αγωνιζόταν στον ΑΠΟΕΛ.

Άρης: Γκερέρο μεν, αλλά περιμένει και το μεγάλο όνομα δε!

Στο διάστημα της παρουσίας του στον ΑΠΟΕΛ από το 2014 μέχρι το 2020, ο Κύπριος αριστερός μπακ (μπορεί να καλύψει και τη θέση του στόπερ), αγωνίστηκε σε 125 ματς σε όλες τις διοργανώσεις (20 εξ αυτών στο Champions και στο Europa League) σκοράροντας 6 φορές, ενώ κατέκτησε 5 πρωταθλήματα, 1 Κύπελλο και 1 Super Cup.

Μέσα μάλιστα από τις εμφανίσεις του με την κυανοκίτρινους, ο Ιωάννου κέρδισε μία θέση στην εθνική ομάδα της χώρας του, μετρώντας μέχρι στιγμής 19 παρουσίες με την Κύπρο.

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άρης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ