Οι γηπεδούχοι κέρδισαν και προσπέρασαν τους αντιπάλους τους στην κατάταξη.

Η Σκωτία υποδέχθηκε την Ουκρανία στο «Hampden Park» και την κέρδισε με 3-0, στο πλαίσιο της εξ αναβολής 1ης αγωνιστικής της δεύτερης κατηγορίας του Nations League.

Ο πρώτος κάθε ομίλου θα εξασφαλίσει την παρουσία του στην πρώτη κατηγορία. Αντίστοιχα, ο τελευταίος θα υποβιβαστεί στην τρίτη κατηγορία.

Οι Σκωτσέζοι κατάφεραν να πετύχουν τη δεύτερη νίκη τους στην ιστορία τους απέναντι στους Ουκρανούς, σε τέσσερα ματς, με 3-0.

Έπειτα από ένα στείρο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι πήραν μπροστά στο δεύτερο και με ένα ξέσπασμα «καθάρισαν» την επικράτηση.

Το σκορ άνοιξε στο 70’ ο Τζον Μακ Γκιν με σουτ ακριβώς έξω από την περιοχή, το οποίο κατέληξε στην κάτω δεξιά γωνία του τέρματος. Η προσπάθειά του πήγε σε σημείο που δεν μπορούσε να τη φθάσει ο Ανατόλι Τρουμπίν.

Ο Λίντον Ντάικς στο 80’ και το 87’ «κλείδωσε» το «τρίποντο». Αμφότερα τα γκολ του μπήκαν με κεφαλιά έπειτα από εκτελέσεις κόρνερ του Ράιαν Φρέιζερ.

O Τσε Άνταμς είχε «σημαδέψει» το δοκάρι στο 63’, ενώ ο Στιούαρτ Άρμστρονγκ στο 60’ είχε χάσει μεγάλη ευκαιρία να σκοράρει, με το σουτ του να περνάει ελάχιστα άουτ.

Στην πρώτη θέση του ομίλου τους με τρεις νίκες και μία ήττα ανέβηκαν οι νικητές, αφήνοντας στη δεύτερη θέση τους ηττημένους, με δύο νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα.

Σκωτία: Γκόρντον, Πάτερσον (26′ Χίκι), Μακ Τόμινεϊ, Χέντρι, Μακ Κένα, Τίρνεϊ, Άρμστρονγκ, Μακ Γκιν, Μακ Γκρέγκορ, Κρίστι, Άνταμς.

Ουκρανία: Ντόβμπικ (67′ Γιάρεμτσουκ), Μούντρικ, Μαλινόφσκι, Πιχαλιόνοκ, Γιαρμολένκο, Στεπανένκο (46′ Σιντορτσούκ), Μιχαϊλιτσένκο, Ματβιγιένκο, Μποντάρ, Καραβάγιεν, Τρουμπίν.

Η βαθμολογία (Σε 4 αγώνες):
1. Σκωτία 9 (3-0-1)
2. Ουκρανία 7 (2-1-1)
3. Ιρλανδία 4 (1-1-2)
4. Αρμενία 3 (1-0-3)

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Nations League

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ