Αυτό αναφέρει σε tweet του ο Πολωνός δημοσιογράφος Πιότρ Κοζμίνσκι και φαίνεται να επιβεβαιώνεται από ρεπορτάζ σε άλλα πολωνικά ΜΜΕ. 

Άσχημη γκέλα για την Εθνική Πολωνίας του Φερνάντο Σάντος, για τα προκριματικά του Euro 2024, και προβλήματα για τον Πορτογάλο τεχνικό.Η Πολωνία έχασε 2-0 από την Αλβανία, ενώ και τρεις μέρες νωρίτερα είχε «στραβοπατήσει» στην αναμέτρηση με την Τσεχία (1-1).

Αυτό αναφέρει σε tweet του ο Πολωνός δημοσιογράφος Πιότρ Κοζμίνσκι και φαίνεται να επιβεβαιώνεται από ρεπορτάζ σε άλλα πολωνικά ΜΜΕ.

Όπως σημειώνεται, για το πρωί της Τετάρτης ήταν προγραμματισμένη μια νέα συνάντηση του Πορτογάλου προπονητή με τον πρόεδρο της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της Πολωνίας, ως συνέχεια του χθεσινού ραντεβού των δύο πλευρών.

Στη διάρκεια αυτής της νεότερης συνάντησης, ο Σάντος φέρεται να ενημερώθηκε για την απομάκρυνσή του από την εθνική ομάδα, μετά τα συνεχή ανεπιτυχή αποτελέσματα στην προκριματική φάση του EURO 2024.

Η Πολωνία κινδυνεύει να μείνει εκτός της τελικής φάσης της Γερμανίας και κρίθηκε ότι ο Σάντος δεν μπορεί να αλλάξει το κακό κλίμα που υπάρχει.

Τα ρεπορτάζ αναφέρουν ότι αναμένεται εντός της ημέρας η επιβεβαίωση από την πολωνική Ομοσπονδία καθώς και η ανακοίνωση για την πρόσληψη νέου προπονητή.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για EURO

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ