Τέλος και επίσημα από τον πάγκο της Πολωνίας ο Φερνάντο Σάντος!

Άσχημη γκέλα για την Εθνική Πολωνίας του Φερνάντο Σάντος, για τα προκριματικά του Euro 2024, και προβλήματα για τον Πορτογάλο τεχνικό.Η Πολωνία έχασε 2-0 από την Αλβανία, ενώ και τρεις μέρες νωρίτερα είχε «στραβοπατήσει» στην αναμέτρηση με την Τσεχία (1-1).

«Ευχαριστώ τον Φερνάντο Σάντος και του εύχομαι καλή συνέχεια στις επόμενες προκλήσεις της καριέρας του», ανέφερε ο πρόεδρος της ομοσπονδίας, Τσέζαρι Κούλεζα.

«Παρόλο που η συνεργασία μας σταματά, είμαι ευγνώμων που ήμουν στον πάγκο της Πολωνίας και εύχομαι τα καλύτερα στους ανθρώπους της, που με υποδέχτηκαν πολύ καλά όσο ζούσα εδώ», είπε με τη σειρά του ο 68χρονος Πορτογάλος τεχνικός, που είχε αναλάβει τον Ιανουάριο και σε έξι ματς είχε τρεις νίκες και τρεις ήττες.

Ο Σάντος κάθισε στον πάγκο των Πολωνών για πέντε ματς με την ήττα στα Τίρανα με 2-0 να αποτελεί το «κύκνειο άσμα». Σε πέντε παιχνίδια στα προκριματικά, η Πολωνία έχει δύο νίκες και τρείς ήττες με αποτέλεσμα να είναι στην τέταρτη και προτελευταία θέση του, με έξι βαθμούς, πίσω από τις Αλβανία (10), Τσεχία (8), Μολδαβία (8), και μια θέση πάνω από τα νησιά Φερόε που έχουν έναν βαθμό.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για EURO

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ