Παρακολουθείστε από το Αγγλικό πρωτάθλημα Premier League όλα όσα έγιναν στον ενδιαφέρον αγώνας Τσέλσι – Έβερτον. Παίζοντας χωρίς τους Ρομέλου Λουκάκου, Τίμο Βέρνερ, Κάλουμ Χάντσον-Οντόι και Μπεν Τσίλγουελ που διαγνώστηκαν θετικοί στον κορωνοϊό, η Τσέλσι γκέλαρε στο Λονδίνο παραχωρώντας ισοπαλία 1-1 στην Έβερτον. Οι «μπλε» του Τόμας Τούχελ παραχώρησαν ισοπαλία 1-1 στο «Στάμφορντ Μπριτζ» στην […]

Παρακολουθείστε από το Αγγλικό πρωτάθλημα Premier League όλα όσα έγιναν στον ενδιαφέρον αγώνας Τσέλσι – Έβερτον.

Παίζοντας χωρίς τους Ρομέλου Λουκάκου, Τίμο Βέρνερ, Κάλουμ Χάντσον-Οντόι και Μπεν Τσίλγουελ που διαγνώστηκαν θετικοί στον κορωνοϊό, η Τσέλσι γκέλαρε στο Λονδίνο παραχωρώντας ισοπαλία 1-1 στην Έβερτον.

Οι «μπλε» του Τόμας Τούχελ παραχώρησαν ισοπαλία 1-1 στο «Στάμφορντ Μπριτζ» στην προβληματική Έβερτον και έμειναν στο -4 από την πρωτοπόρο Τσέλσι έπειτα από 17 αγωνιστικές.

Οι Λονδρέζοι ήταν καλύτεροι, αλλά αυτό που μετρά, είναι τι έγραψε το ταμπλό. Ο Μάουντ, λοιπόν, μπορεί να έδωσε το προβάδισμα στο 70′ στην Τσέλσι, όμως η Έβερτον βρήκε άμεσα απάντηση με Μπρανθγουέιτ (74′) και «απέδρασε» με τον βαθμό.

Διαιτητής: Oliver M. (Αγγ)
,
Γήπεδο: Στάμφορντ Μπριτζ (Λονδίνο)

Δείτε τα κορυφαία στιγμιότυπα του αγώνα:

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Τσέλσι

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ