Για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος Σούπερ Λιγκ 2,  ο Ολυμπιακός με ολική ανατροπή, έφερε τούμπα το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, και πήρε μια σημαντική νίκη, σε ένα επεισοδιακό παιχνίδι. Οι ερυθρόλευκοι ήταν σαφώς ανώτεροι σε όλο τον αγώνα, πίεζαν συνεχώς και από την άλλη πλευρά η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία είχε μείνει πίσω, χωρίς να […]

Για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος Σούπερ Λιγκ 2,  ο Ολυμπιακός με ολική ανατροπή, έφερε τούμπα το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, και πήρε μια σημαντική νίκη, σε ένα επεισοδιακό παιχνίδι.

Οι ερυθρόλευκοι ήταν σαφώς ανώτεροι σε όλο τον αγώνα, πίεζαν συνεχώς και από την άλλη πλευρά η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία είχε μείνει πίσω, χωρίς να μπορεί να αντιδράσει στην πίεση του Ολυμπιακού.

Ολυμπιακός Β’ (Αριέλ Ιμπαγάσα): Τζολάκης, Μπαγκαλιάνης, Καλογερόπουλος, Νίκολιτς, Αποστολόπουλος, Ξενιτίδης, Κωστή (81′ Σαπουντζής). Σουρλής (90’+1′ Ντόη), Κίτσος, Μαρίνος (90′ Λιάτσος), Μπα (85′ Βοΐλης).

ΠΑΟΚ Β’ (Πάμπλο Γκαρσία): Ταλιχμανίδης, Τσαούσης (75′ Φασίδης), Καλουτσικίδης, Ίνγκασον (67′ Αποστολόπουλος), Κουλιεράκης, Ουεντραόγκο. Σαλαμούρας (46′ Γιαξής), Χατζηστραβός, Τζίμας (67′ Παναγιώτου), Γαϊτανίδης, Πανίδης (58′ Γκορντεζιάνι).

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΟΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ