Ήμασταν κατώτεροι σε όλη την διάρκεια.

Σημαντική η μονομαχία στο Καραϊσκάκης μεταξύ Ολυμπιακός – Φράιμπουργκ για την 2η αγωνιστική των ομίλων στο Europa League.

Πολύ κακή αυτή η ευρωπαϊκή νύχτα για τον Ολυμπιακό που τον πήγαν πολλά χρόνια πίσω. Μάλιστα με τα αποτελέσματα που ήρθαν κινδυνεύει ακόμα και η 3η θέση στον όμιλο. Η Κάραμπαγκ έκανε πάρτι με την Ναντ, και ο Ολυμπιακός πήγε στον αγώνα με την Φράιμπουργκ να παίξει την Ευρωπαϊκή του συνέχεια, αλλά ήταν σαν να μην κατέβηκε να αγωνιστεί.

Θα ήταν καταστροφικό για την φετινή χρονιά και τις μεγάλες μεταγραφές που έγιναν μείνει εκτός συνέχεις στην Ευρώπη. Επίσης τεράστιά ζημιά και για την βαθμολογία της Ελλάδας στην ΟΥΕΦΑ.

Η εμφάνιση με την Φράιμπουργκ ήταν χειρότερη από τον αγώνα με την Μακάμπι Χάιφα, που μετά ήρθε ο Κορμπεράν να “διορθώσει” την κατάσταση στον Ολυμπιακό…

Οι δηλώσεις του Κορμπεράν

Για το ματς: “Ήμασταν κατώτεροι σε όλη την διάρκεια. Στις μονομαχίες, στην πίεση και στις στημένες φάσεις. Όταν προσπαθούσαμε να βρεθούμε μπροστά μας ξεπερνούσε η αντίπαλη ομάδα. Όταν πλησίαζε την περιοχή μας ήταν ικανή να δημιουργήσει συνθήκες για γκολ. Δεν δούλεψε καλά ούτε η άμυνα, ούτε η επίθεση, ούτε οι στημένες φάσεις”.

Για την πνευματική ετοιμότητα των ποδοσφαιριστών: “Όταν κάτι τέτοιο δεν λειτουργεί καλά, η μεγαλύτερη ευθύνη είναι του προπονητή. Γιατί η ευθύνη την έχει ο προπονητής, να βρει λύσεις όταν δεν μπορεί να αποδώσει καλά”.

Για την συνέχεια και την τελευταία θέση και αν υπάρχουν πιθανότητες για την πρόκριση: “Πρέπει να σκεφτούμε το παρόν, να αναλύσουμε τις ήττες, τι μπορούμε να κάνουμε. Μετά θα έχει σημασία το επόμενο ερώτημα, να δούμε τι θα κάνουμε”.

Για τις νέες προσθήκες: “Νομίζω πως στο μυαλό όλων είναι στην ήττα, δεν έχουμε την πολυτέλεια να αναλύσουμε τις αφίξεις, Μας απασχολεί η απογοήτευση των καταπληκτικών οπαδών μας και δεν καταφέραμε να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων”.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Europa League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ