Σημαντικό μερίδιο ευθύνης ο Κορμπεράν που δεν ήταν σωστά διαβασμένος για τον αγώνα.

Σημαντική η μονομαχία στο Καραϊσκάκης μεταξύ Ολυμπιακός – Φράιμπουργκ για την 2η αγωνιστική των ομίλων στο Europa League.

Στην πρώτη αγωνιστική ο Ολυμπιακός γνώρισε την ήττα στην Γαλλία από την Ναντ, και η Φράιμπουργκ κέρδισε στην Γερμανία την Κάραμπαγκ.

Εκρηκτική ατμόσφαιρα στο «Γ. Καραϊσκάκης»




Ολυμπιακός: Βατσλίκ, Μπα, Σισέ, Ρέτσος, Βρσάλικο, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Μπόουλερ, Μπιέλ, Μασούρας, Ουί-Τζο.

Φράιμπουργκ: Φλέκεν, Λίενχαρτ, Γκίντερ, Γκούντερ, Σιλντιμπίλια, Χέφλερ, Έγεκσταϊν, Ντοάν, Γκρίφο, Κέρεχ, Γκρέγκοριτς.

Ο Κορμπεράν διάλεξε να κάνει ροτέισον σήμερα σε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι με ένα πολύ επικίνδυνο αντίπαλο, με παίχτες στην ενδεκάδα που δεν είχαν αγωνιστεί ποτέ μαζί στο παρελθόν. Θα μπορούσε να το είχε κανει με τον Βόλο και σήμερα να τους είχε ξεκούραστους.

Πολύ κακό ξεκίνημα με τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού δεν μπορούσαν να κρατήσουν την μπάλα, και οι Γερμανοί έκαναν ότι ήθελαν στο γήπεδο.

Αρχικά έκαναν την προειδοποίηση τους μόλις στο πρώτο λεπτό με τον Κιρέχ, έπειτα από λάθος πάσα του Μπα, αλλά ο Βατσλίκ καθάρισε την φάση.

Αλλά στο 5′ οι Γερμανοί βρήκαν το γκολ. Ο Γκρέγκοριτς εκτέλεσε φάουλ από την δεξιά πλευρά, ο Χέφλερ πετάχτηκε στο πρώτο δοκάρι χωρίς να ενοχλείτε από κανένα και έγραψε το 0-1.

Ο Ολυμπιακός συνέχιζε να είναι πολύ κακός και χωρίς οι Γερμανοί να παίζουν ποδόσφαιρο υψηλής ποιότητας συνέχιζαν να έχουν τον έλεγχο του αγώνα και να ψάχνουν και δεύτερο γκολ.

Τελικά το βρήκαν στο 25′ ‘όταν ο Γκρίφο από τα αριστερά έδωσε στον Γκρέγκοριτς και ευρισκόμενος ανάμεσα σε Μπα και Σισέ σκόραρε. 0-2 και πολύ κακό ξεκίνημα.

Η άμυνα των ερυθρολεύκων ήταν για μια ακόμα φορά πολύ κακή. Οι Γερμανοί πατούσαν περιοχή όποτε και με όποιο τρόπο ήθελαν. Απίστευτα πράγματα.

Η ομάδα που έψαχνε το γκολ μετά το 0-2 ήταν οι Γερμανοί και όχι ο Ολυμπιακός που απλά δεν μπορούσε να αλλάξει 2-3 πάσες. Μεγάλες οι αποστάσεις των παιχτών του Ολυμπιακού.

Ο καλύτερος παίχτης των ερυθρολεύκων στο πρώτο μέρος με διαφορά ο Βαλτσίκ που καθάρισε για 3-4 περιπτώσεις.

Σημαντικό μερίδιο ευθύνης ο Κορμπεράν που δεν ήταν σωστά διαβασμένος για τον αγώνα.

Ολυμπιακός (3)

Στο δεύτερο ημίχρονο με δύο αλλαγές ο Κορμπεράν. Ο Κούντε πήρε τη θέση του Μπουχαλάκη στον άξονα, ενώ ο Ρέαμπτσιουκ στην θέση του Ρέτσου.

Η συνέχεια όπως και στο πρώτο μέρος και η Φράιμπουργκ στο 52′ έκανε το 0-3 και έδωσε διαστάσεις θριάμβου η Γερμανική ομάδα. Να κρατήσουμε ότι έκανε διαχείριση και έπαιζε σε χαμηλές στροφές. Καμιά αντίδραση από τους Ερυθρόλευκους.




Ο ρυθμός στην συνέχεια έπεσε και χαρακτηριστικό ότι από το 75′ άρχισε να αποχωρεί ο κόσμος. Πολύ κακή αυτή η ευρωπαϊκή νύχτα για τον Ολυμπιακό που τον πήγαν πολλά χρόνια πίσω.

Μάλιστα με τα αποτελέσματα που ήρθαν κινδυνεύει ακόμα και η 3η θέση στον όμιλο. Η Κάραμπαγκ έκανε πάρτι με την Ναντ, και ο Ολυμπιακός πήγε στον αγώνα με την Φράιμπουργκ να παίξει την Ευρωπαϊκή του συνέχεια, αλλά ήταν σαν να μην κατέβηκε να αγωνιστεί.

Θα ήταν καταστροφικό για την φετινή χρονιά και τις μεγάλες μεταγραφές που έγιναν μείνει εκτός συνέχεις στην Ευρώπη. Επίσης τεράστιά ζημιά και για την βαθμολογία της Ελλάδας στην ΟΥΕΦΑ.

Η εμφάνιση με την Φράιμπουργκ ήταν χειρότερη από τον αγώνα με την Μακάμπι Χάιφα, που μετά ήρθε ο Κορμπεράν να “διορθώσει” την κατάσταση στον Ολυμπιακό…




Οι καλύτερες στιγμές του πρώτου ημιχρόνου

0-1, αμαρκάριστος ο Χέφλερ σκοράρει με κεφαλιά




Εκατοστά από το δοκάρι το πλασέ του Γκρέγκοριτς




0-2, πλασάρει εύστοχα ο Γκρέγκοριτς




 Μεγάλη ευκαιρία με Ουί Τζο – Μπιέλ




Δεύτερο ημίχρονο

0-3, σκοράρει ξανά ο Γκρέγκοριτς




Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Europa League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Europa league

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Peйтинг Toп-10 Лучшиx Oнлaйн Кaзинo Poccии Пo Чecтнocти, Выплaтaм и Oтдaч
Uncategorized

Peйтинг Toп-10 Лучшиx Oнлaйн Кaзинo Poccии Пo Чecтнocти, Выплaтaм и Oтдaч

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα