Boxing Day στο Αγγλικό πρωτάθλημα Premier League με τον ενδιαφέρον αγώνα Νόριτς – Άρσεναλ. Η Άρσεναλ είχε κερδίσει τα επτά από τα τελευταία εννέα παιχνίδια (δύο ισοπαλίες) των δύο ομάδων σε όλες τις διοργανώσεις. Τέταρτη συνεχόμενη νίκη για την Άρσεναλ που πέρασε σαν σίφουνας από το «Κάροου Ρόουντ» (0-5 την Νόριτς) και σταθεροποιήθηκε στην πρώτη […]

Boxing Day στο Αγγλικό πρωτάθλημα Premier League με τον ενδιαφέρον αγώνα Νόριτς – Άρσεναλ.

Η Άρσεναλ είχε κερδίσει τα επτά από τα τελευταία εννέα παιχνίδια (δύο ισοπαλίες) των δύο ομάδων σε όλες τις διοργανώσεις.

Τέταρτη συνεχόμενη νίκη για την Άρσεναλ που πέρασε σαν σίφουνας από το «Κάροου Ρόουντ» (0-5 την Νόριτς) και σταθεροποιήθηκε στην πρώτη τετράδα της Premier League.
Της πήρε λίγο χρόνο, αλλά σταδιακά βρήκε ρόλους, χημεία, αυτοματισμούς. Βρήκε το ύφος που της ταιριάζει στο γήπεδο και υπάρχουν κάποιες στιγμές που θυμίζει παλιά καλή Άρσεναλ.

Τέταρτη συνεχόμενη νίκη για τους κανονιέρηδες, που τουλάχιστον με τους μικρομεσαίους της Premier League έχουν βρει τρόπο πλέον να επιβάλλουν την ισχύ τους.

Τα όνειρα της Νόριτς τελείωσαν από νωρίς, όταν στο έκτο λεπτό ο Σακά με καλοζυγισμένο διαγώνιο αριστερό σουτ έκανε το 0-1 και έγινε ο τρίτος νεαρότερος σκόρερ στην ιστορία της Boxing Day.

Στο βροχερό «Κάροου Ρόουντ» η ομάδα του Μίκελ Αρτέτα έβρισκε τρόπους να ξεδιπλώνει ιδανικά το επιθετικό της τρανζίσιον και από δεύτερη ασίστ του Έντενγκααρντ (δεν είχε καμία μέχρι απόψε) βρήκε το 0-2.

Ο Τίρνεϊ τελείωσε την φάση με διαγώνιο σουτ δοκάρι και μέσα (43’) και με το 0-2, η Άρσεναλ πήρε προβάδισμα ασφαλείας απέναντι σε μία Νόριτς που δεν μπορούσε να απειλήσει.

Η διαφορά κλάσης ήταν φανερή στο γήπεδο, με το γκολ του Μαρτινέλι να ακυρώνεται λόγω οφσάιντ (61’), μα αυτό του Σάκα έξι λεπτά αργότερα να μετράει κανονικά για το 0-3 των Λονδρέζων.

Ο Χρήστος Τζόλης μπήκε ως αλλαγή στο 75ο λεπτό στην θέση του Πλακέτα, όμως ο Έλληνας επιθετικός δεν μπορούσε να αλλάξει τις ισορροπίες.

Η Άρσεναλ βρήκε και τέταρτο γκολ από την λευκή βούλα με σκόρερ τον Λακαζέτ (84’), ο Γάλλος σέρβιρε στον Σμιθ-Ρόου το 0-5 (92’) και οι κανονιέρηδες βρίσκονται πλέον σε απόσταση μόλις τριών βαθμών από την τρίτη Τσέλσι, συνεχίζοντας το εντυπωσιακό come back στην σεζόν.

Δείτε τα κορυφαία στιγμιότυπα του αγώνα:

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άρσεναλ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ