Παρακολουθείστε από το Αγγλικό πρωτάθλημα Premier League όλα όσα έγιναν στον ενδιαφέρον αγώνας Λιντς – Άρσεναλ. Δυναμικό ξεκίνημα για τους “κανονιέρηδες”. Που μπήκαν από νωρίς στο κόλπο του σκοραρίσματος. Με τον Γκαμπριέλ Μαρτινέλι να γράφει το 0-1.  Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός έκανε το 0-1 στο 17’ με όμορφο πλασέ μέσα από την περιοχή μετά το λάθος […]

Παρακολουθείστε από το Αγγλικό πρωτάθλημα Premier League όλα όσα έγιναν στον ενδιαφέρον αγώνας Λιντς – Άρσεναλ.

Δυναμικό ξεκίνημα για τους “κανονιέρηδες”. Που μπήκαν από νωρίς στο κόλπο του σκοραρίσματος. Με τον Γκαμπριέλ Μαρτινέλι να γράφει το 0-1. 

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός έκανε το 0-1 στο 17’ με όμορφο πλασέ μέσα από την περιοχή μετά το λάθος του Φόρσο και στο 28’ έφυγε την κόντρα από την πάσα του Σάκα και τελείωσε εκπληκτικά τη φάση με σκαφτό πλασέ (0-2).

Ολα ήταν τέλεια για την Αρσεναλ, η οποία στο 42’ έδωσε χαρακτήρα party στο ματς με τον Σάκα να κάνει ντρίμπλες και σουτ που κόντραρε ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 0-3.

Στην επανάληψη, η Λιντς μείωσε στο 74’ με πέναλτι του Ραφίνια [το έκανε ο Γουάιτ στον Γκέλχαρντ] όμως η Αρσεναλ είχε ένα ακόμα γκολ στο 84’ με τον Σμιθ-Ρόου έπειτα από ασίστ του Οντεγκααρντ για το τελικό 1-4.

Διαιτητής: Marriner A. (Αγγ)Γήπεδο: Έλαν Ρόουντ (Λιντς)

Δείτε τα κορυφαία στιγμιότυπα του αγώνα:

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ