Πρωτοχρονιά στο Αγγλικό πρωτάθλημα Premier League με τον ενδιαφέρον αγώνα ανάμεσα σε ‘Γουότφορντ και Τότεναμ. Ο Χάρι Κέιν μετρούσε πέντε γκολ ανήμερα της Πρωτοχρονιάς και χρειάζονταν άλλο ένα για να γράψει ακόμη ένα ρεκόρ σε επίπεδο Premier League. Σε μία αναμέτρηση που τα “σπιρούνια” θεωρούνταν καθαρό φαβορί τα “σπιρούνια” έτρεχαν ένα αήττητο σερί επτά αγωνιστικών […]

Πρωτοχρονιά στο Αγγλικό πρωτάθλημα Premier League με τον ενδιαφέρον αγώνα ανάμεσα σε ‘Γουότφορντ και Τότεναμ.

Ο Χάρι Κέιν μετρούσε πέντε γκολ ανήμερα της Πρωτοχρονιάς και χρειάζονταν άλλο ένα για να γράψει ακόμη ένα ρεκόρ σε επίπεδο Premier League.

Σε μία αναμέτρηση που τα “σπιρούνια” θεωρούνταν καθαρό φαβορί τα “σπιρούνια” έτρεχαν ένα αήττητο σερί επτά αγωνιστικών (4-3-0) στην Premier League, με τον Αντόνιο Κόντε στον πάγκο.

Ο Ιταλός τεχνικός είναι ο πρώτος στην ιστορία της Τότεναμ που καταφέρνει κάτι τέτοιο στη μεγάλη κατηγορία. Κανείς άλλος στο παρελθόν δεν κατάφερε να ξεκινήσει τη θητεία του στα “σπιρούνια” με αήττητο επτά αγώνων.

Διαιτητής: Jones R. (Αγγ)Γήπεδο: Βίκαρατζ Ρόουντ (Ουότφορντ)

Χάρη σε μία χρυσή κεφαλιά του Σάντσες στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων, η Τότεναμ λύγισε με 1-0 εκτός έδρας την αντίσταση της Γουότφορντ και πλησίασε σε απόσταση βολής την 4η της βαθμολογίας, Άρσεναλ.

Η Τότεναμ τα βρήκε σκούρα στην έδρα της Γουότφορντ, εγκλωβίστηκε σχεδόν σε όλο το ματς, αλλά στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Σάντσες με κεφαλιά πέτυχε το 1-0. Ετσι, οι Spurs βρέθηκαν στο -2 από την 4η Άρσεναλ, αλλά και με δυο ματς λιγότερα. Αντίθετα, η ομάδα του Ρανιέρι είναι μόλις στο +2 από την επικίνδυνη ζώνη. Ο Αντόνιο Κόντε έγινε ο πρώτος προπονητής στην ιστορία της Τότεναμ που δεν χάνει στα 8 πρώτα του ματς στην Premier League!

Δείτε τα κορυφαία στιγμιότυπα του αγώνα:

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Τότεναμ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ