Εκτός έδρας μάχη για τον Παναθηναϊκό επί της Εφές. Για την διοργάνωση της Euroleague. Τη Δευτέρα, η ομάδα του Πρίφτη έβγαλε αντίδραση και πέρασε σαν σίφουνας από την έδρα του Απόλλωνα Πάτρας (48-90) για τη Basket League. Τα πράγματα για το «τριφύλλι» έγιναν όμως ακόμα πιο δύσκολα, από τη στιγμή που στην Τουρκία παρατάχθηκε δίχως […]

Εκτός έδρας μάχη για τον Παναθηναϊκό επί της Εφές. Για την διοργάνωση της Euroleague.

Τη Δευτέρα, η ομάδα του Πρίφτη έβγαλε αντίδραση και πέρασε σαν σίφουνας από την έδρα του Απόλλωνα Πάτρας (48-90) για τη Basket League.

Τα πράγματα για το «τριφύλλι» έγιναν όμως ακόμα πιο δύσκολα, από τη στιγμή που στην Τουρκία παρατάχθηκε δίχως τον «πύργο» του, Γιώργο Παπαγιάννη, ο οποίος υπέστη θλάση και δεν ταξίδεψε στην Κωνσταντινούπολη.

Εκτός για τον Παναθηναϊκό  ήταν επίσης ο Λευτέρης Μαντζούκας και ο νεοαποκτηθείς γκαρντ Στέφαν Γιόβιτς, ενώ ανέκαμψε εγκαίρως και βρέθηκε κανονικά στο ματς ο Ντάριλ Μέικον.

Η φανέλα του Παναθηναϊκού είναι βαριά και οι παίκτες του το απέδειξαν στην Κωνσταντινούπολη.

Ωστόσο, το αποτέλεσμα ήταν και πάλι το ίδιο. Οι «πράσινοι» αντέδρασαν εξαιρετικά μετά τη συντριβή από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο ΟΑΚΑ, κοίταξαν στα μάτια την Πρωταθλήτρια Ευρώπης, Αναντολού Εφές, που καιγόταν για τη νίκη, αλλά στα τελευταία κρίσιμα δευτερόλεπτα λύγισαν ξανά.

Ο Οκάρο Ουάιτ, που έκανε την καλύτερη εμφάνισή του με την πράσινη φανέλα (15 πόντους, 8 ριμπάουντ και 19 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης), αστόχησε σε κρίσιμη βολή 14,7 δεύτερα πριν από το τέλος και ο Μόερμαν με ελεύθερο τρίποντο στην εκπνοή τιμώρησε την κακή περιστροφή στην άμυνα του Παναθηναϊκού, δίνοντας τη νίκη στους Τούρκους με 82-81.

Αυτό που κρατάει, ωστόσο, το τριφύλλι είναι η εξαιρετική εμφάνιση που έκανε για όλο σχεδόν το παιχνίδι, με εξαίρεση τα τελευταία δευτερόλεπτα, όντας λαβωμένος (χωρίς Παπαγιάννη και Γιόβιτς). Έβανς (4 πόντους και 10 ριμπάουντ, τα 7 επιθετικά) και Καββαδάς (8 πόντους και 3 ριμπάουντ) έκαναν το step up εν απουσία του Έλληνα σέντερ, ενώ οι Νέντοβιτς (20 πόντους, 6 ριμπάουντ και 3 ασίστ) και Μέικον (17 πόντους) οδήγησαν επιθετικά τον Παναθηναϊκό.

Με την ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη να παίξει εξαιρετική άμυνα στο μεγαλύτερο διάστημα και να βγάζει ενέργεια και αποφασιστικότητα, αλλά και αδράνεια στα κρίσιμα δευτερόλεπτα.

Σε όλα αυτά να προσθέσουμε και την ανεκδιήγητη τεχνική ποινή από τον Ιερεθουέλο στον Δημήτρη Πρίφτη στο 75-76 επειδή πάτησε το πόδι του εντός παρκέ! (OnSports)

https://www.youtube.com/watch?v=7EjO6HWfqqQ

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Euroleague

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ