Ο 30χρονος Έλληνας καλαθοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Γιαννούλης Λαρεντζάκης  Παραχώρησε δηλώσεις στο Thrylos24 μετά τη νίκη των ερυθρόλευκων.

Ο 30χρονος Έλληνας καλαθοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Γιαννούλης Λαρεντζάκης  Παραχώρησε δηλώσεις στο Thrylos24 μετά τη νίκη των ερυθρόλευκων.
Ο Ολυμπιακός αντιμετώπιζε εχθές (21/03, 21:15, Novasports Prime). Τη γαλλική Βιλερμπάν σε μια θεωρητικά εύκολη εντός έδρας αναμέτρηση. Στο “Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας” για τη 31η και πολύ σημαντική αγωνιστική της Ευρωλίγκας. Καθώς το συγκεκριμένο παιχνίδι έκρινε εν πολλοίς το αν οι Πειραιώτες θα θέσουν ακόμη πιο γερές βάσεις για την απευθείας είσοδο (τη δίνει μια από τις πρώτες έξι θέσεις της κατάταξης) στα πλέι οφ της κορυφαίας ευρωπαϊκής μπασκετικής διασυλλογικής διοργάνωσης. Και την αποφυγή των πλέι ιν που θα ξεκινήσουν να εφαρμόζονται από τη φετινή σεζόν, όσο και το κατά πόσο θα συνεχίσουν να διεκδικούν με μεγάλες αξιώσεις τη κατάκτηση μιας θέσης στη κορυφαία τετράδα της βαθμολογίας. Που προσφέρει αυτόματα το πλεονέκτημα έδρας στα προημιτελικά. Για το οποίο παλεύουν «με νύχια και με δόντια» άπαντες.

Λαρεντζάκης: «Δε κοιτάζουμε μακριά»!

Δηλώσεις από τη πλευρά του Θρύλου έκανε ο 30χρονος Έλληνας καλαθοσφαιριστής, Γιαννούλης Λαρεντζάκης.

Ακολουθούν αναλυτικά όλα όσα είπε μετά το πέρας της αναμέτρησης. Ο παίκτης των ερυθρόλευκων στη κάμερα του Thrylos24: Ήταν το παιχνίδι με τη Βιλερμπάν εύκολο και μια αντίδραση μετά το ματς με την Αναντολού Εφές;

Διαβάστε την συνέχεια ΕΔΩ

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Euroleague

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ