Εντός έδρας νίκη για τον Παναθηναϊκό επί της Εφές. Για την διοργάνωση της Euroleague. Oι “πράσινοι” πάτησαν από νωρίς γκάζι και δεν σταμάτησαν επικρατώντας με το άνετο 95-69 της τουρκικής πρωταθλήτριας Ευρώπης. Για να έρθει η επιβλητική νίκη χρειάστηκε ένα μυθικό σόου του Ντάριλ Μέικον, ο οποίος δεν «έβλεπε» κανέναν πάνω στο παρκέ (34 πόντοι […]

Εντός έδρας νίκη για τον Παναθηναϊκό επί της Εφές. Για την διοργάνωση της Euroleague.

Oι “πράσινοι” πάτησαν από νωρίς γκάζι και δεν σταμάτησαν επικρατώντας με το άνετο 95-69 της τουρκικής πρωταθλήτριας Ευρώπης.

Για να έρθει η επιβλητική νίκη χρειάστηκε ένα μυθικό σόου του Ντάριλ Μέικον, ο οποίος δεν «έβλεπε» κανέναν πάνω στο παρκέ (34 πόντοι με 9/12 τρίποντα και 38 στο ranking).

Ο Αμερικανός σκόρερ ήταν ασύλληπτος, αλλά όχι μόνος. Για την ακρίβεια, είχε δίπλα του τον κυρίαρχο και «διπλό» Γιώργο Παπαγιάννη (12π., 10ρ., 3κοψ.), τον ανεβαμένο Νεμάνια Νέντοβιτς (17π. με 3/3 δίποντα, 2/2 τρίποντο και 5/5 βολές).

Kαι το «κλειδί» Χάουαρντ Σαντ Ρος (13π., 5ρ., 3ασ.). Σε γενικές γραμμές, όλοι έβαλαν το λιθαράκι τους, έπαιξαν το μπάσκετ που θέλει και ζητάει ο Πρίφτης, ήταν σκληροί στην άμυνα για μεγάλο διάστημα και πήραν μια τεράστια νίκη.

Αυτό ήταν ένα από τα πρόσωπα του Παναθηναϊκού που θέλουν να βλέπουν οι φίλαθλοι του. Οι οποίοι έφυγαν ικανοποιημένοι μετά από καιρό από το γήπεδο.

 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Euroleague

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παναθηναϊκός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ