Πρωτοχρονιά στο Αγγλικό πρωτάθλημα Premier League με τον ενδιαφέρον αγώνα ανάμεσα σε ‘Αρσεναλ και Μάντσεστερ Σίτι. Χωρίς… ανάσα συνεχίζεται η αγωνιστική δράση στην Premier League καθώς τις ημέρες αυτές διεξάγεται η 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Δυστυχώς, το πρόγραμμα είχε υποστεί κάποιες τροποποιήσεις αφού ο κορωνοϊός ανέβαλε το παιχνίδι της Λέστερ με τη Νόριτς καθώς τα […]

Πρωτοχρονιά στο Αγγλικό πρωτάθλημα Premier League με τον ενδιαφέρον αγώνα ανάμεσα σεΑρσεναλ και Μάντσεστερ Σίτι.

Χωρίς… ανάσα συνεχίζεται η αγωνιστική δράση στην Premier League καθώς τις ημέρες αυτές διεξάγεται η 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Δυστυχώς, το πρόγραμμα είχε υποστεί κάποιες τροποποιήσεις αφού ο κορωνοϊός ανέβαλε το παιχνίδι της Λέστερ με τη Νόριτς καθώς τα κρούσματα ήταν αρκετά. Και τα καναρίνια δε διέθεταν τον απαιτούμενο αριθμό διαθέσιμων ποδοσφαιριστών.

Η Μάντσεστερ Σίτι, με τα μεσοβδόμαδα αποτελέσματα, πήρε σημαντικό προβάδισμα, για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Απομακρύνθηκε οχτώ βαθμούς από την Τσέλσι και εννιά με ένα παιχνίδι περισσότερο από τη Λίβερπουλ. Ήταν φυσικό λοιπόν πως αν περνούσε με διπλό από το Έμιρεϊτς  και με δεδομένο πως Τσέλσι και Λίβερπουλ παίζουν αυτήν την αγωνιστική μεταξύ τους, ξέφευγε επικίνδυνα.

Διαιτητής: Attwell S. (Αγγ)Γήπεδο: Στάδιο Έμιρεϊτς (Λονδίνο)

Όπως τελείωσε το 2021 έτσι μπήκε στο 2022 η Μάντσεστερ Σίτι η οποία επικράτησε 2-1 της Άρσεναλ και πήρε μια σπουδαία νίκη. Με αυτό το αποτέλεσμα βρίσκεται στο +11 από τη Λίβερπουλ, η οποία όμως έχει δυο ματς λιγότερα.

Οι Λονδρέζοι έβαλαν δύσκολα στην ομάδα του Γκουαρδιόλα, έκλεισαν εξαιρετικά τους διαδρόμους μην αφήνοντας τους φιλοξενούμενους να έχουν κλασικές ευκαιρίες, ωστόσο ο Ρόδρι ήταν εκείνος που έδωσε τη νίκη στην ομάδα του στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Δείτε τα κορυφαία στιγμιότυπα του αγώνα:

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άρσεναλ

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μάντσεστερ Σίτι

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ