Με τους αντιπάλους του στα Γκραν Πρι ήταν ανελέητος, όμως υπάρχει μια στιγμή, στην οποία ο Μίκαελ Σουμάχερ ξεσπά, «λυγίζοντας» μπροστά στις κάμερες. Πρόκειται ίσως για τον μεγαλύτερο οδηγό αγώνων, όλων των εποχών. Ο επτάκις παγκόσμιο πρωταθλητής της Formula 1, Μίκαελ Σουμάχερ, συνήθιζε να τιμωρεί κάθε αντίπαλο στους αγώνες του. Φυσικά, άπαντες τον θαύμαζαν, με […]

Με τους αντιπάλους του στα Γκραν Πρι ήταν ανελέητος, όμως υπάρχει μια στιγμή, στην οποία ο Μίκαελ Σουμάχερ ξεσπά, «λυγίζοντας» μπροστά στις κάμερες.

Πρόκειται ίσως για τον μεγαλύτερο οδηγό αγώνων, όλων των εποχών. Ο επτάκις παγκόσμιο πρωταθλητής της Formula 1, Μίκαελ Σουμάχερ, συνήθιζε να τιμωρεί κάθε αντίπαλο στους αγώνες του.

Φυσικά, άπαντες τον θαύμαζαν, με τον ίδιο να είναι αρκετά συγκρατημένος και μετρημένος στην κάθε του κίνηση. Όταν ο ίδιος έβγαζε τον ανθρώπινο χαρακτήρα του προς τα έξω, αυτομάτως ήταν μια έκπληξη για όλους.

Πάμε στο μακρινό 2000, με τον Σουμάχερ να κερδίζει το Ιταλικό Γκραν Πρι. Με αυτήν του τη νίκη ισοφάρισε το μεγάλο είδωλό του. Τον αδικοχαμένο Άιρτον Σένα.

Όπως όλοι κατάλαβαν, αυτή η νίκη θα ήταν ένα ορόσημο για εκείνον και την καριέρα του. Βέβαια, στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε, έμειναν άπαντες άναυδοι με την αντίδραση του Γερμανού πιλότου.

Όταν επισημάνθηκε σε ερώτηση, πως ο ίδιος είχε ίδιες νίκες με εκείνες του Σένα (41 νίκες), ξέσπασε σε ένα ασταμάτητο κλάμα! Ακόμη και ο «εχθρός» του Μίκα Χάκινεν, ήταν δίπλα του και τον παρηγορούσε!

Να θυμίσουμε πως στη μοιραία κούρσα του Σένα στη Μόντσα, ήταν και ο Σουμάχερ εκεί. Βρισκόταν ακριβώς πίσω του, με το μονοθέσιο της Benetton, όταν ο Βραζιλιάνος βγήκε εκτός δρόμου και συγκρούστηκε θανάσιμα.

Μάλιστα, εκείνη την χρονιά κατάφερε να κατακτήσει και τον πρώτο του παγκόσμιο τίτλο, τον οποίο και αφιέρωσε στον αδικοχαμένο Σένα.

Δείτε την ιστορική εκείνη συνέντευξη Τύπου, με τον Σουμάχερ να «λυγίζει», προσφέροντας μια απ’ τις πιο αξέχαστες στιγμές στη Formula 1:

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Formula 1

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Motor Sports

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μαικλ Σουμαχερ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ