Η εταιρεία παραγωγής του Video Game, Codemasters, ανακοίνωσε την ημερομηνία που θα κυκλοφορήσει το F1 2021. Με κάθε επισημότητα θα κάνουμε την αντίστροφη μέτρηση από την κυκλοφορία του νέου παιχνιδιού. Η EA και η Codemasters ανακοίνωσαν την κυκλοφορία του F1 2021 για τις 16 Ιουλίου. Η νέα έκδοση θα περιέχει τους οδηγούς και τις ομάδες […]

Η εταιρεία παραγωγής του Video Game, Codemasters, ανακοίνωσε την ημερομηνία που θα κυκλοφορήσει το F1 2021.

Με κάθε επισημότητα θα κάνουμε την αντίστροφη μέτρηση από την κυκλοφορία του νέου παιχνιδιού. Η EA και η Codemasters ανακοίνωσαν την κυκλοφορία του F1 2021 για τις 16 Ιουλίου.

Η νέα έκδοση θα περιέχει τους οδηγούς και τις ομάδες της νέας χρονιάς, καθώς επίσης και τις τρεις νέες πίστες (Portimao, Imola και Jeddah). Θα είναι διαθέσιμο για PC, PS4, PS5, Xbox One και Xbox Series X/S.

Θα νιώθεις, σαν να οδηγείς πραγματικό μονοθέσιο!

Θα υπάρχει ένα νέο story mode, το οποίο λέγεται Braking Point. Σε αυτό, ο παίκτης θα μπαίνει στη διαδικασία να ανέβει στην κορυφή, ξεκινώντας από τα… πιο χαμηλά, και συγκεκριμένα από τη Formula 2. Όσον αφορά το Career Mode, θα υπάρχει επιλογή για δεύτερο παίκτη. Ούτως ώστε, είτε τοπικά, είτε online, να υπάρχει η δυνατότητα συνεργασίας, ή και ανταγωνισμό με φίλους!

Επιπλέον, έχει προστεθεί και το Real-Season Start, όπου μπορείτε να μπείτε στο πρωτάθλημα τη στιγμή που διεξάγεται και το κανονικό, με τα δεδομένα εκείνης της χρονικής στιγμής.

Θα υπάρχουν επίσης και οι δυνατότητες My Team, 2-player split screen, επιλογή για μικρότερη σεζόν στα πρωταθλήματα F1-F2.

Θα υποστηρίζονται μικρότεροι χρόνοι φόρτωσης και βελτιωμένα γραφικά, όσον αφορά τις εκδόσεις για τις κονσόλες.

Όσοι προπαραγγείλουν την Standard Edition θα πάρουν δώρο το Braking Point Content Pack με αρκετά in-game δωράκια, ενώ η Digital Deluxe Edition θα προσφέρει ακόμη θρυλικούς οδηγούς για το My Team και αρκετά ακόμη extras.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Gaming

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ