Μεγάλες στιγμές ζουν στην Παρί Σεν Ζερμέν! Οι Γάλλοι έκαναν και επίσημα δικό τους τον Λιονέλ Μέσι με τον Αργεντινό επιθετικό να υπογράφει συμβόλαιο μαζί τους που θα έχει ισχύ μέχρι και το καλοκαίρι του 2023. Ενώ υπάρχει επιλογή γι’ ακόμη ένα. Όπως ήταν λογικό και επόμενο οι φίλοι της γαλλικής ομάδας έχουν τρελαθεί με […]

Μεγάλες στιγμές ζουν στην Παρί Σεν Ζερμέν! Οι Γάλλοι έκαναν και επίσημα δικό τους τον Λιονέλ Μέσι με τον Αργεντινό επιθετικό να υπογράφει συμβόλαιο μαζί τους που θα έχει ισχύ μέχρι και το καλοκαίρι του 2023. Ενώ υπάρχει επιλογή γι’ ακόμη ένα. Όπως ήταν λογικό και επόμενο οι φίλοι της γαλλικής ομάδας έχουν τρελαθεί με την εν λόγω μεταγραφική κίνηση.

Και το έδειξαν με πράξεις και όχι με λόγια! Σύμφωνα με τα γαλλικά ΜΜΕ από τη στιγμή που επισημοποιήθηκε η μεταγραφή του Μέσι χιλιάδες εμφανίσεις με το όνομά του έκαναν… φτερά.

Έτσι, έγινε sold out μέσα σε 30 λεπτά! Οι άνθρωποι της Παρί Σεν Ζερμέν σίγουρα περίμεναν μεγάλη συμμετοχή από τους οπαδούς τους, αλλά σε καμία περίπτωση κάτι τέτοιο!

Ήδη έχουν βάλει τις μηχανές να δουλεύουν στο φουλ! Μιας και η ζήτηση είναι ήδη τεράστια και αναμένεται να γίνει ακόμη μεγαλύτερη όσο περνάνε οι ημέρες. Όπως είναι εύκολο να σκεφτεί κανείς είναι απλά θέμα χρόνου οι εμφανίσεις με το όνομα του 34χρονου σούπερ σταρ να σπάσουν κάθε άλλο προηγούμενο ρεκόρ που υπήρχε.

Αλλά και κάτι ακόμη. Οι πωλήσεις θα φέρουν πολλά εκατομμύρια στα ταμεία της Παρί Σεν Ζερμέν που χάρη σε αυτή τη μεταγραφή δεν θα βγει μόνο αγωνιστικά πιο ισχυρή, αλλά και οικονομικά!

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μεσι

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρί Σεν Ζερμέν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ