Σύμφωνα με την «Sexta», ο Μαραντόνα ήταν δεμένος από τους γιατρούς στο κρεβάτι, ώστε να μην κάνει κακό στον εαυτό του και στους γύρω του. Ο Αργεντινός θρύλος του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα έφυγε από κοντά μας στις 25 Νοέμβρη. Σε ηλικία μόλις 60 ετών, από ανακοπή καρδιάς. Όμως, οι αποκαλύψεις όσο περνά ο […]

Σύμφωνα με την «Sexta», ο Μαραντόνα ήταν δεμένος από τους γιατρούς στο κρεβάτι, ώστε να μην κάνει κακό στον εαυτό του και στους γύρω του.

Ο Αργεντινός θρύλος του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα έφυγε από κοντά μας στις 25 Νοέμβρη. Σε ηλικία μόλις 60 ετών, από ανακοπή καρδιάς.

Όμως, οι αποκαλύψεις όσο περνά ο καιρός συνεχίζονται για τα όσα συνέβησαν ενώ βρισκόταν εν ζωή.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «Sexta» και ρεπορτάζ που έκανε, οι γιατροί είχαν τον Μαραντόνα δεμένο στο κρεβάτι, στην κλινική όπου νοσηλευόταν. Ο λόγος ήταν για να μην κάνει κακό στον εαυτό του, αλλά και στους γύρω του.

Το εν λόγω δημοσίευμα αναφέρει επίσης πως ο Μαραντόνα δεν ήταν σε καθόλου καλή κατάσταση, λόγω της χρήσης αλκοόλ και ναρκωτικών ουσιών, με αποτέλεσμα να προτιμηθεί η λύση αυτή.

Επιπλέον επί 24ώρου βάσεως τον παρακολουθούσαν με κάμερες, ενώ ο ίδιος δεν επιτρεπόταν να σηκωθεί απ’ το κρεβάτι. Ακόμα και για την ανάγκη του, φορούσε πάνες.

Βέβαια, όσο περνά ο καιρός, ενδεχομένως να βγαίνουν κι άλλα πράγματα στην επιφάνεια, σχετικά με την υπόθεση «Μαραντόνα».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μαραντόνα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ