Υπάρχουν κάποιοι ποδοσφαιριστές, οι οποίοι μόλις έστηναν την μπάλα, ώστε να εκτελέσουν φάουλ… ήξερες πως θα γράψει. Στο Ιταλικό πρωτάθλημα της Serie A, υπάρχουν πολλοί ποδοσφαιριστές, οι οποίοι ήταν καλλιτέχνες. Καλλιτέχνες και με την απόδοσή τους γενικά, αλλά και λόγω των εκτελέσεων φάουλ που πραγματοποιούσαν. Υπάρχουν κάποιοι αθλητές, οι οποίοι μόλις στήσουν την μπάλα για […]

Υπάρχουν κάποιοι ποδοσφαιριστές, οι οποίοι μόλις έστηναν την μπάλα, ώστε να εκτελέσουν φάουλ… ήξερες πως θα γράψει.

Στο Ιταλικό πρωτάθλημα της Serie A, υπάρχουν πολλοί ποδοσφαιριστές, οι οποίοι ήταν καλλιτέχνες. Καλλιτέχνες και με την απόδοσή τους γενικά, αλλά και λόγω των εκτελέσεων φάουλ που πραγματοποιούσαν.

Υπάρχουν κάποιοι αθλητές, οι οποίοι μόλις στήσουν την μπάλα για να εκτελέσουν τη στημένη φάση, ήξερες πως η μπάλα θα γράψει και θα καταλήξει στο πλεκτό. Και η Ιταλία είχε πολλούς τέτοιους…

Ο αξέχαστος και παγκόσμιος θρύλος, Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα!

Ο ίδιος έκανε ό,τι ήθελε με την μπάλα στα πόδια. Τι να πρωτογράψουμε για εκείνον; Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που άφησε ιστορία στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Μιλάμε για έναν αρτίστα, ή μάλλον ΤΟΝ ΑΡΤΙΣΤΑ! Ο Μαραντόνα είχε πετύχει 14 γκολ, προερχόμενα από απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Δείτε παρακάτω:

Επόμενος καλλιτέχνης είναι ο Φρανσέσκο Τότι, το «ιερό τοτέμ» της Ρόμα. Κορυφαίος σκόρερ της ομάδας και δεύτερος στη Serie A. Παρόλα αυτά, ήταν εκπληκτικός και στο να σκοράρει με απευθείας εκτελέσεις φάουλ. Είτε με δυνατά χτυπήματα, αλλά είτε και με τεχνικά, έβρισκε τον τρόπο να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Το είχε κάνει 21 φορές.

Δείτε τον:

Απ’ τον θρύλο της Ρόμα, στον θρύλο της «γηραιάς κυρίας», Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο. Μπορούσε να σκοράρει με κάθε τρόπο. Από κοντά, από μακριά, με εξωτερικό, όπως ήθελε! Έχει τα περισσότερα δοκάρια, όμως έχει 22 τέρματα από εκτελέσεις φάουλ.

Δείτε:

Εν συνεχεία, θα αναφερθούμε σε έναν «μαέστρο». Ο Αντρέα Πίρλο είναι ο ορισμός του παίκτη που μόλις τον βλέπεις να στήνει την μπάλα, ξέρεις πού θα καταλήξει η μπάλα. Το θέμα είναι ο τρόπος…
Πάντα έβρισκε την ευκαιρία να κερδίσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα, και μάλιστα με αρκετά εντυπωσιακό τρόπο. Έχει παραβιάσει την εστία της αντίπαλης ομάδας 28 φορές, από φάουλ.

Θαυμάστε τον:

Ένας ισάξιος του Αντρέα Πίρλο, είναι ο Σίνισα Μιχαΐλοβιτς, ομοίως με 28 τέρματα. Όμως, εκείνος έχει κάνει χατ-τρικ με εκτελέσεις φάουλ. Στην αξέχαστη αναμέτρηση της Λάτσιο με αντίπαλο την Σαμπντόρια, γράφοντας ιστορία.
Από τα 38 γκολ του στη Serie A, τα 28 μπήκαν μέσω εκτέλεσης φάουλ. Τρομερός:

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μαραντόνα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ