Nέα πυρά κατά των «κόκκινων διαβόλων» από τον Πορτογάλο.

Νέα σελίδα στην κόντρα του με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ άνοιξε ο Κριστιάνο Ρονάλντο, εξαπολύοντας ξανά τα βέλη του προς τον Έρικ Τεν Χαγκ κι όχι μόνο.

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ εξακολουθεί να «πυροβολεί» με τα λεγόμενά του. Όπως ανέφερε για τον προπονητή του στους «κόκκινους διαβόλους» με αφορμή το γεγονός πως δεν τον έβαλε να αγωνιστεί στο ντέρμπι με τη Σίτι:

«Δικαιολογίες, δικαιολογίες. Δεν θέλω να τον κρίνω, μπορεί να έχει διαφορετική άποψη από εμένα.

Διάλεξε τους παίκτες που θεωρεί καλύτερους. Το σέβομαι, αλλά ξέρεις… Δικαιολογίες όλη την ώρα. Δεν μπορεί να υπάρχει μια δικαιολογία για τα πάντα, δεν βγαίνει λογική έτσι.

Δεν θες να με βάλεις απέναντι στη Σίτι επειδή σέβεσαι την καριέρα μου, αλλά θες να με βάλεις τρία λεπτά απέναντι στην Τότεναμ. Δεν έχει λογική.

Πιστεύω το έκανε επίτηδες. Ένιωσα προκλητική την όλη συμπεριφορά του».

Για την αποχώρησή του στο παιχνίδι με τα «σπιρούνια» πρόσθεσε: «Ειλικρινά, έχω μετανιώσει που έφυγα από το γήπεδο. Πιθανότατα, ίσως όχι.

Είναι δύσκολο να το πω 100%, αλλά ένιωσα ότι ο προπονητής με προκάλεσε. Δεν επιτρέπεται, για εμένα να με βάλει για τρία λεπτά σε ένα παιχνίδι.

Συγγνώμη, δεν είμαι αυτός ο παίκτης. Ξέρω τι μπορώ να δώσω στις ομάδες.

Το καλοκαίρι, όταν έφυγα από το φιλικό, το έκαναν ακόμα οκτώ παίκτες, αλλά μόνο το δικό μου όνομα αναφέρθηκε. Έγινα το μαύρο πρόβατο, το καταλαβαίνω. Ζήτησα συγγνώμη και για εμένα το ζήτημα έληξε».

Συνεχίζοντας, μίλησε για την τιμωρία του, που ακολούθησε: «Ήταν στρατηγική του συλλόγου. Απογοητεύτηκα τρομερά πολύ από την επικοινωνία της Γιουνάιτεντ.

Ποτέ δεν είχα κανένα πρόβλημα με κανέναν σύλλογο ή προπονητή. Με τιμωρούν για τρεις ημέρες, κατά τη γνώμη μου ήταν υπερβολικό. Ήταν ντροπή. Η τιμωρία μου ήταν εξευτελιστική».

Ο 37χρονος επιθετικός μίλησε και για την οικογένεια Γκλέιζερς: «Οι ιδιοκτήτες του συλλόγου δεν νοιάζονται για τον σύλλογο.

Όπως ξέρετε, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι ένας σύλλογος μάρκετινγκ. Θα βγάλουν λεφτά από το μάρκετινγκ και, κατά τη γνώμη μου, δεν ενδιαφέρονται για το άθλημα».

Αναφορικά με το εάν θα συνεχίσει να αγωνίζεται στο Μάντσεστερ και μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Κατάρ, απέφυγε να απαντήσει: «Είναι δύσκολο να το πω τώρα, επειδή έχω το μυαλό μου στο Μουντιάλ.

Θα είναι το τελευταίο μου, το πέμπτο μου. Δεν ξέρω τι θα συμβεί έπειτα από αυτό. Οι οπαδοί θα είναι πάντα στην καρδιά μου κι ελπίζω πως θα πάρουν την πλευρά μου ό,τι κι αν συμβεί, είτε φύγω είτε μείνω.

Κανείς δεν είναι τέλειος. Πάντα θα κάνω λάθη. Είναι δύσκολο να πω κάτι τώρα, γιατί είμαι επικεντρωμένος στο Παγκόσμιο Κύπελλο».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Legends

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Κριστιάνο Ρονάλντο

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ