Στηρίζει τον CR7 o εξτρέμ της Πόρτο

O Κριστιάνο Ρονάλντο δεν πανηγύρισε μαζί με τους συμπαίκτες του στην Πορτογαλία τη νίκη τους απέναντι στην Ελβετία στο «Lusail Stadium».

Οι Ίβηρες εξασφάλισαν με πειστική εμφάνιση την πρόκρισή τους στα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ.

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ εμφανίζεται περισσότερο ενωτικός από ποτέ άλλοτε και κάνει λόγο για εξωτερικές δυνάμεις οι οποίες θέλουν το κακό της εθνικής ομάδας της χώρας.

Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε ο εξτρέμ της Πόρτο, ο CR7, αντιθέτως από όσα λένε πολλοί πως έχει κάνει… μπάχαλο τα αποδυτήρια μετά την απόφαση του Φερνάντο Σάντος, πήγε και μίλησε στον Γκονσάλο Ράμος, ο οποίος θα ξεκινούσε βασικός, για να τον ενθαρρύνει, όπως και έκανε και με την υπόλοιπη ομάδα/

«Ξέρεις ποιο ήταν το πρώτο πράγμα που έκανε ο Κριστιάνο Ρονάλντο όταν έμαθε ότι δεν θα ξεκινούσε; Πήγε να μιλήσει με τον Γκονσάλο Ράμος και την υπόλοιπη ομάδα για να τους ενθαρρύνει. Είναι ο αρχηγός μας. 

Όλα όσα περιστρέφονται γύρω από τον Ρονάλντο είναι αρνητικά σύμφωνα με τα Μέσα ενημέρωσης. Δημιουργούν πολλές ψεύτικες ιστορίες. Ο Ρονάλντο είναι παράδειγμα, είναι ο αρχηγός μας, στήριξε την ομάδα μέσα από τα αποδυτήρια ακόμα και όταν ήξερε ότι δεν επρόκειτο να παίξει» είπε χαρακτηριστικά ο Οτάβιο.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Legends

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για World Cup

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Κριστιάνο Ρονάλντο

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ