Ο 27χρονος διεθνής Βραζιλιάνος φορ είχε περάσει πριν έξι χρόνια τον Ατλαντικό. Για να παίξει πρώτη φορά στην Ευρώπη, υπογράφοντας στην Ιντερ, αλλά δεν μπόρεσε να προσαρμοστεί και επέστρεψε στη χώρα του. Ο διεθνής φορ, ο οποίος έχει 104 γκολ σε 147 ματς με τη «Φλα», έχει αύριο συνάντηση με τη διοίκηση της ομάδας του. […]

Ο 27χρονος διεθνής Βραζιλιάνος φορ είχε περάσει πριν έξι χρόνια τον Ατλαντικό. Για να παίξει πρώτη φορά στην Ευρώπη, υπογράφοντας στην Ιντερ, αλλά δεν μπόρεσε να προσαρμοστεί και επέστρεψε στη χώρα του.

Ο διεθνής φορ, ο οποίος έχει 104 γκολ σε 147 ματς με τη «Φλα», έχει αύριο συνάντηση με τη διοίκηση της ομάδας του.

αι θα πιέσει για τη μετακίνηση του στην Αγγλία και στην ομάδα του Μάντσεστερ, η οποία ψάχνει για λύσεις στο γκολ και το πρόσφερε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας. Για τον Βραζιλιάνο φορ, γνωστός και με το παρατσούκλι «Μπατιγκόλ». Eχει εισηγηθεί θετικά ο Ερικ Τεν Χαγκ, όπως και για την αποχώρηση του Αντονι.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός κόστισε περίπου 90 εκατ. ευρώ, ερχόμενος από τον Αγιαξ. Aλλά έχει απογοητεύσει και πιθανότατα τον Ιανουάριο θα δοθεί δανεικός στη Φλαμένγκο, στο πλαίσιο της μεταγραφής του Μπαρμπόσα.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για World Cup

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ