Ο Πορτογάλος μίλησε για την χρησιμότητα του συμπατριώτη του.

Ο Μπρούνο Φερνάντες μίλησε στο «Eleven Sports» για τις φήμες γύρω από την αποχώρηση του Κριστιάνο Ρονάλντο από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Πορτογάλος άσος αναφέρθηκε στο γεγονός ότι ο συμπατριώτης του για την ομάδα του όπως επίσης πως ο καταλληλότερος να μιλήσει για το μέλλον του είναι εκείνος.

«Υπάρχουν πολλές εικασίες, αλλά δεν υπάρχει κανείς καλύτερος από τον Κριστιάνο για να μιλήσει για αυτό. Μπορεί να ξέρω ένα ή δύο πράγματα, αλλά δεν θα είμαι αυτός που θα μιλήσει.

Προς το παρόν είναι παίκτης της Γιουνάιτεντ, δεν ξέρω για το μέλλον του, αν θα φύγει ή αν θα μείνει. Όπως είπε, θα μιλήσει σύντομα, και θα έχουμε χρόνο να ακούσουμε τι έχει να πει.

Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιος που δεν θα ήθελε να μην μείνει στην Γιουνάιτεντ ο Κριστιάνο. Μπορεί να συνεχίσει σε υψηλό επίπεδο και να μας δώσει πολλά γκολ, αλλά είναι δική του απόφαση.

Πρέπει να σεβαστούμε αυτό που θέλει. Αν θέλει να μείνει, θα είμαστε χαρούμενοι για αυτό, αν θέλει να φύγει επειδή πιστεύει ότι είναι καλύτερο για αυτόν, θα είμαι προσωπικά χαρούμενος για αυτόν.

Το πιο σημαντικό είναι ότι είναι εντάξει, παραμένει στο υψηλότερο επίπεδο και κάνει τη χώρα μας περήφανη», είπε ο Μπρούνο Φερνάντες.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Κριστιάνο Ρονάλντο

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ