Ο σούπερ σταρ της Γιουβέντους, Κριστιάνο Ρονάλντο, εκμυστηρεύτηκε στον πρώην αθλητή UFC, Χαμπίμπ Νουρμαγκομέντοφ, την ανησυχία του. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο, αδιαμφισβήτητα θεωρείται ένας εκ των κορυφαίων ποδοσφαιριστών, αλλά και αθλητών, όλων των εποχών. Είχε τρομερό ταλέντο, αλλά και εργατικότητα, ώστε να ξεχωρίσει και να φτάσει στους κορυφαίους του κόσμου. Πολλοί τον συγκρίνουν με τον Μαραντόνα […]

Ο σούπερ σταρ της Γιουβέντους, Κριστιάνο Ρονάλντο, εκμυστηρεύτηκε στον πρώην αθλητή UFC, Χαμπίμπ Νουρμαγκομέντοφ, την ανησυχία του.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο, αδιαμφισβήτητα θεωρείται ένας εκ των κορυφαίων ποδοσφαιριστών, αλλά και αθλητών, όλων των εποχών.

Είχε τρομερό ταλέντο, αλλά και εργατικότητα, ώστε να ξεχωρίσει και να φτάσει στους κορυφαίους του κόσμου. Πολλοί τον συγκρίνουν με τον Μαραντόνα και τον Πελέ, ενώ στη σύγχρονη εποχή με τον Λιονέλ Μέσι.

Όμως, δεν παύει, εκτός από παγκοσμίου φήμης αθλητής να είναι και ένας πατέρας. Και όπως όλοι οι πατεράδες, έτσι κι εκείνος έχει ανησυχίες για το παιδί του.

Βέβαια, έχει και απαιτήσεις, κι απ’ τον εαυτό του, αλλά και απ’ τον μικρό του γιο. Ο Κριστιάνο Τζούνιορ θέλει κι εκείνος να γίνει ποδοσφαιριστής και μάλιστα καλύτερος απ’ τον πατέρα του.

Όμως, αυτό για να συμβεί, πρέπει να γίνουν πολλά. Με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να αγχώνεται αρκετά, για το ότι το παιδί του ζει σε ένα αρκετά προστατευμένο περιβάλλον.

Θα πρέπει όμως να έχει κίνητρο, να παλέψει μόνος του, ώστε να σκαρφαλώσει μέχρι την κορυφή.

Αυτό εκμυστηρεύτηκε στον πρώην αθλητή UFC, Χαμπίμπ Νουρμαγκομέντοφ, σε μια συνομιλία τους.

Ο Χαμπίμπ δήλωσε χαρακτηριστικά για την επαφή του με τον Κριστιάνο Ρονάλντο:

«Μιλάμε συνεχώς, στέλνουμε πολλά μηνύματα καθημερινά. Όταν συναντηθήκαμε αυτοπροσώπως, είχαμε μια συζήτηση για πηγές κινήτρων πρόσφατα».

Ενώ συνέχισε, «Μου είπε ότι ήθελε ο γιος του να τον διαδεχτεί, αλλά ανησυχούσε ότι ο γιος του δεν θα μπορούσε να το κάνει αφού όταν ο ίδιος ο Κριστιάνο ήταν στην ηλικία του, μπορούσε μόνο να ονειρευτεί ένα ζευγάρι παπούτσια. Ο γιος του έχει τα πάντα.

Έτσι ανησυχεί ότι δεν θα νιώσει ποτέ την πείνα. Στην πραγματικότητα, οι άνθρωποι οδηγούνται από την πείνα. Κάποιος χρειάζεται κίνητρα, κάποιος πρέπει να έχει την επιθυμία να επιτύχει τα πράγματα.

Όταν έχεις τα πάντα, είναι δύσκολο να βρεις μια κατάλληλη πηγή κινήτρων. Όταν μου το είπε αυτό, δεν μπορώ να πω ότι με εξέπληξε, καθώς τα πράγματα είναι απλά. Αλλά μου άρεσε.

Κατάλαβα ότι ήταν ένα τέτοιο άτομο που ποτέ δεν θα ήταν ικανοποιημένο με έναν, δύο ή τρεις τίτλους».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Κριστιάνο Ρονάλντο

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Πυγμαχία

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Γιουβέντους

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ