Οι δυο πιο επιτυχημένοι, εμπορικά ποδοσφαιριστές της ιστορίας είναι ο Ντέιβιντ Μπέκαμ και ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Mαζί με τον θρύλο του ΝΒΑ, ΛεΜπρον Τζέιμς είναι οι μόνοι αθλητές που κερδίζουν κάθε χρόνο ποσό που φτάνει στα 60 εκατομμύρια δολάρια. Θα έλεγες πως έχει μια τρέλα με την εμφάνιση του, και με τα ρεκόρ, αλλά τελικά ο  Κριστιάνο […]

Οι δυο πιο επιτυχημένοι, εμπορικά ποδοσφαιριστές της ιστορίας είναι ο Ντέιβιντ Μπέκαμ και ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Mαζί με τον θρύλο του ΝΒΑ, ΛεΜπρον Τζέιμς είναι οι μόνοι αθλητές που κερδίζουν κάθε χρόνο ποσό που φτάνει στα 60 εκατομμύρια δολάρια. Θα έλεγες πως έχει μια τρέλα με την εμφάνιση του, και με τα ρεκόρ, αλλά τελικά ο  Κριστιάνο Ρονάλντο μας έδειξε και ένα ακόμα πρόσωπο.

Ατύχημα είχε ο γάτος του Πέπε

Το συμπαθέστατο κατοικίδιο, που είχε κοστίσει πάνω από 3.000 ευρώ, χτυπήθηκε από διερχόμενο αμάξι στο Τορίνο και εστάλη στην Ισπανία για να γίνει καλά.

Ο Πέπε, ράτσας Σφιγξ, νοσηλεύτηκε αρχικά στα επείγοντα μιας κτηνιατρικής κλινικής και κατόπιν η σύντροφος του Ρονάλντο, Χεορχίνα, το πήρε με το ιδιωτικό τζετ του Πορτογάλου στην Ισπανία.

Ο άτριχος γάτος ανήκει στην οικογένεια τα δύο τελευταία χρόνια και αρκετά συχνά η Χεορχίνα φωτογραφίζεται μαζί του.

«Ο Πέπε μας τρόμαξε πολύ, καθώς έφυγε από το σπίτι και τον χτύπησαν. Κόντεψε να πεθάνει κι έπειτα από ενάμιση μήνα στην εντατική μιας κτηνιατρικής κλινικής, αποφασίσαμε να το φροντίσει η αδερφή μου Ιβάνα. Τώρα είναι στην Ισπανία και αναρρώνει» δήλωσε η Χεορχίνα.

Οι γάτες της συγκεκριμένης ράτσας είναι πανάκριβες και γενικά δυσεύρετες, ενώ θεωρούνται από τα πιο φιλικά κατοικίδια.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ρονάλντο

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Γιουβέντους

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ