Η κουβέντα για τα τατουάζ είναι τεράστια. Άλλοι τα λατρεύουν, άλλοι λατρεύουν να τα… μισούν και κάπως έτσι χωριζόμαστε.  Πάρα πολλοί εκείνοι που επιλέγουν να… διακοσμήσουν το κορμί τους είτε με κάτι ξεχωριστό για τους ίδιους, είτε με εκείνους που επιλέγουν να δημιουργήσουν τέχνη πάνω τους. Η… μόδα αυτή, αν μπορεί ακόμα να αναφέρεται ως […]

Η κουβέντα για τα τατουάζ είναι τεράστια. Άλλοι τα λατρεύουν, άλλοι λατρεύουν να τα… μισούν και κάπως έτσι χωριζόμαστε. 

Πάρα πολλοί εκείνοι που επιλέγουν να… διακοσμήσουν το κορμί τους είτε με κάτι ξεχωριστό για τους ίδιους, είτε με εκείνους που επιλέγουν να δημιουργήσουν τέχνη πάνω τους.

Η… μόδα αυτή, αν μπορεί ακόμα να αναφέρεται ως μόδα, είναι αγαπητή σε πάρα πολλούς αθλητές.

Είτε μπάσκετ, είτε ποδόσφαιρο, είτε κι άλλα αθλήματα οι παίκτες επιλέγουν να κάνουν τατουάζ και σε πολλές περιπτώσεις το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό. Εντάξει, υπάρχουν και οι ατυχίες και δεν είναι και λίγες.

dmarge.com on Flipboard: Cristiano Ronaldo Sets Bar Astronomically High In 'Summer Body' Stakes

Άλλα λένε ιστορίες, άλλα έχουν βαθύτερο νόημα, άλλα απλώς είναι όμορφα από μόνα τους, αλλά όλα είναι ξεχωριστά και σίγουρα εντυπωσιακά. 

Το σίγουρο ότι η πολύ μεγάλη πλειοψηφία των ποδοσφαιριστών έχουν τατουάζ και όχι μόνο ένα. Αποτελεί είδηση να συναντήσεις ποδοσφαιριστή και ειδικά δημοφιλή και να μην έχει ΚΑΝΕΝΑ τατουάζ.

Ένας ποδοσφαιριστής που είναι μάλιστα από τους μεγαλύτερους στην ιστορία του ποδοσφαίρου και πραγματικός θρύλος είναι ο Κριστιάνο Ρόνάλντο. Και φυσικά δεν έτυχε αλλά συνειδητά ο CE7 αποφάσισε να μην κάνει ποτέ και κανένα. 

Cristiano Ronaldo puts on heartwarming display with son in Bahamas | Ronaldo, Cristiano ronaldo, Cristiano ronaldo cr7

Ποιος όμως είναι ό λόγος που ο Κριστιάνο απέχει από τον κόσμο των tattoo;

Η απάντηση που έδωσε ο Κριστιάνο  είναι πραγματικά απίστευτη και προκαλεί τον μέγιστο θαυμασμό μας.

“Ο λόγος που δε έχω κάνει τατουάζ στο σώμα μου είναι γιατί δίνω τακτικά αίμα (εθελοντής αιμοδότης) και κάτι τέτοιο θα ήταν πρόβλημα για να συνέχιζα σε συχνά διαστήματα” .«Μία αιμοδοσία μπορεί να βοηθήσει  ανθρώπους που τη χρειάζονται επειγόντως»

 Υπέροχη στάση!

Σεβασμός στον άνθρωπο Κριστιάνο!

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Αθλητικές Ιστορίες

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ