Το τρελό με τον cr7 είναι ότι οι εξετάσεις στις οποίες υποβάλλεται από τη Γιουβέντους δείχνουν πως ο οργανισμός του Κριστιάνο Ρονάλντο  έχει ‘μείνει’ σε προηγούμενη δεκαετία.  Αλλά σίγουρα η πορεία του με την Γιουβέντους δεν έχει την ίδια λάμψη, όπως με αυτήν στην Ρεάλ Μαδρίτης. Και ποιος είναι ο λόγος; Μα φυσικά ότι δεν […]

Το τρελό με τον cr7 είναι ότι οι εξετάσεις στις οποίες υποβάλλεται από τη Γιουβέντους δείχνουν πως ο οργανισμός του Κριστιάνο Ρονάλντο  έχει ‘μείνει’ σε προηγούμενη δεκαετία. 

Αλλά σίγουρα η πορεία του με την Γιουβέντους δεν έχει την ίδια λάμψη, όπως με αυτήν στην Ρεάλ Μαδρίτης. Και ποιος είναι ο λόγος; Μα φυσικά ότι δεν έβγαλε στιγμές μοναδικές στο Champions League. Αυτό του στοιχίζει. Και έρχεται ο Κασάνο να του κάνει πολύ σκληρή κριτική.

Με συνέντευξη του στην «Corriere dello Sport» αναφέρθηκε στον Κριστιάνο Ρονάλντο και στην πορεία του με τη φανέλα τη Γιουβέντους, λέγοντας χαρακτηριστικά πως ο Πορτογάλος αστέρας δεν κατάφερε να πετύχει κάτι το αξιοσημείωτο με τους «μπιανκονέρι».

Antonio Cassano: 'Cristiano Ronaldo is selfish, and does not care if other Juventus players score'

«Εχει συμβόλαιο για ακόμη ένα χρόνο. Ο Ρονάλντο αποκτήθηκε για να κατακτηθεί το Champions League και τελικά η Γιούβε τα πήγε χειρότερα με αυτόν. Το πρωτάθλημα θα το έπαιρνε και χωρίς τον Κριστιάνο. Ενα πρότζεκτ που απέτυχε… Στη Γιουβέντους μετρούσε πάντα το να νικήσεις, αλλά με τον Σάρι και τώρα με τον Πίρλο θέλουν και όμορφο ποδόσφαιρο.

Ο Ρονάλντο, όμως, δεν ταιριάζει με τις ιδέες του Αντρέα. Θα συνεχίσει να σκοράρει ακόμη και καθισμένος, σε αυτό είναι μοναδικός. Ο Αντρέα, όμως, θέλει δημουργία, πρέσινγκ ψηλά, κατοχή μπάλας, να κινείσαι ανάμεσα στις γραμμές. Ο Ρονάλντο καθαρίζει, αλλά συμμετέχει λίγο στο παιχνίδι της ομάδας. Για μένα τα έχει πάει άσχημα αυτά τα τρία χρόνια. Εκτός κι αν κατακτήσει, επιτέλους, το Champions League φέτος», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο Κριστιάνο γράφει την δική του ιστορία

Συνεχίζει να γράφει ιστορία ο Κριστιάνο στο ποδόσφαιρο, που έχει πετύχει τεράστιες διακρίσεις και ρεκόρ στην πλούσια καριέρα του, αλλά μετά και από αυτό το μοναδικό ρεκόρ θα μείνει για πολλες πολλες γενιές ο Νο 1. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ της Γιουβέντους έγινε ο κορυφαίος σκόρερ όλων των εποχών, ξεπερνόντας  τα 760 επίσημα γκολ στην καριέρα του και αφήνοντας πίσω τα 759 του Γιόζεφ Μπίτσαν.

Οι ποδοσφαιρικοί στατιστικολόγοι υποστηρίζουν ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο πέρασε ήδη τον Γιόζεφ Μπίτσαν ως πρώτος σκόρερ όλων των εποχών στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο, αλλά η εφημερίδα «Marca» (και όχι μόνο αυτή) έχει διαφορετική άποψη…Αλλά ακόμα και έτσι τελικά το έσπασε το τρομερό αυτό ρεκόρ.

Όταν ο Κριστιάνο Ρονάλντο άνοιξε το σκορ στον τελικό του Σούπερ Καπ Ιταλίας μεταξύ της Γιουβέντους και της Νάπολι και έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής στην ιστορία που φτάνει τα 760 επίσημα γκολ στην καριέρα του

Όταν ευημερούν οι αριθμοί, οι άνθρωποι δυστυχούν, έλεγε ο Γεώργιος Παπανδρέου. Σωστή η επισήμανση, αλλά όπως το κάθε τι στην ζωή, έχει και τις εξαιρέσεις της, ειδικά όταν μιλάμε για ποδοσφαιριστές – φαινόμενα όπως ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ διψάει για περισσότερα γκολ, για περισσότερα ρεκόρ, για περισσότερες ομαδικές και ατομικές διακρίσεις. Και αυτή η δίψα κρατάει τον «CR7» στο υψηλότερο επίπεδο ακόμα και στα 36 του χρόνια, χωρίς μάλιστα να διαφαίνεται κάποια πρόθεση για αποχώρηση από την αγωνιστική δράση, τουλάχιστον άμεσο μέλλον.

Breaking down the numbers: Is Cristiano Ronaldo the greatest goalscorer ever? | MARCA in English

Ο «Mister Chip», μάλιστα, ανέβασε στο YouTube ένα βίντεο διάρκειας 17 (παρά κάτι) λεπτών, στο οποίο εξηγεί μεταξύ άλλων ότι μόνο έξι παίκτες στην ιστορία του ποδοσφαίρου έχουν ξεπεράσει τα 700 γκολ (Γιόζεφ Μπίτσαν, Κριστιάνο Ρονάλντο, Πελέ, Ρομάριο, Λιονέλ Μέσι και Φέρεντς Πούσκας) και ότι ο ίδιος υπολογίζει ΜΟΝΟ τα επίσημα, επαγγελματικά γκολ των ποδοσφαιριστών, χωρίς να μετρούνται τα γκολ με τις μικρές εθνικές ομάδες ή ανεπίσημες, εξ’ ου και οι υπολογισμοί του.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ρονάλντο

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Γιουβέντους

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν
Ποδόσφαιρο

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν