Τρεις ομάδες από την Τουρκία ζητάνε τον Ματέο!

Σε σκέψεις είναι εδώ και καιρό ο Θόδωρος Καρυπίδης, αναφορικά με το θέμα ενός παίκτη. Ο οποίος έχει αποκτηθεί και είναι μέλος της ομάδας εδώ και χρόνια, όμως δεν έχει καταφέρει να προσφέρει τα μέγιστα στον σύλλογο και υπάρχουν σκέψεις για λύση του προβλήματος. Με τον έναν ή τον άλλο τρόπο.

Ο λόγος για τον Ματέο Γκαρσία, ο οποίος μετά την επιστροφή του από τον Ερυθρό Αστέρα δεν έχει καταφέρει να πείσει ούτε στο ελάχιστο για το ταλέντο του και τις ικανότητες που είχε δείξει στην πρώτη του χρονιά – παρουσία στην ομάδα.

Σας είχαμε ενημερώσει εδώ και μέρες για το ενδιαφέρον της Ομόνοιας για τον παίκτη. Όμως ο ίδιος ο Αργεντίνος δείχνει να αρνείται κάθε πρόταση τέτοιου τύπου.

Παρ’ όλα αυτά έχει δώσει εντολή στον μάνατζέρ του να έχει ανοιχτό τον δίαυλο επικοινωνίας για όποια ομάδα επιθυμεί να τον εντάξει στο δυναμικό της.

Έτσι 3 ομάδες από την Τουρκία έχουν δείξει ήδη διάθεση για να τον αποκτήσουν, πρέπει όμως πρώτα να δουν τι ζητάει ο Άρης και πόσο αξιώνει τον ποδοσφαιριστή. Που σίγουρα θα μιλάμε για ένα ποσό διόλου ευκαταφρόνητο.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρασκήνιο

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άρης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ