Κάτι καλό ετοιμάζει ο Καρυπίδης...

Στον ΑΡΗ περιμένουν με αγωνία την επιστροφή στη δράση. Πέρα από την αποτυχία στην Ευρώπη ο ΑΡΗΣ δεν έχει καταφέρει ακόμη να πείσει αγωνιστικά. Τουλάχιστον σε πρωτάθλημα και κύπελλο οι κίτρινοι συνεχίζουν να βρίσκονται εντός στόχων. Παρ’ όλο που ο πρώτος δείχνει να απομακρύνεται αισθητά. Μετά και τις απώλειες που έχει σημειώσει η ομάδα.

Ο Θόδωρος Καρυπίδης όμως φροντίζει να κρατά ζεστό τον κόσμο. Με αποκορύφωμα το σχόλιο “Οι φίλοι του ΑΡΗ θα παραμιλούν σε λίγο καιρό…”. Που έβαλε φωτιά στην ήδη υπάρχουσα σπίθα της φήμης περί επενδυτών. Που είχε ξεκινήσει να ακούγεται όλο και πιο έντονα μετά το καλοκαίρι.

Ποιος όμως είναι ο επενδυτής; Ποιοι; Είναι παραπάνω από ένας; Αμερικανός, Ρώσσος; Μπορεί ο ΑΡΗΣ να μεγαλώσει και να ανέβει επίπεδο με την εισροή εκατομμυρίων;

Αν ναι, σε τι ταχύτητα μπορεί να γίνει αυτό; Και πότε θα ξεκινήσει η όλη διαδικασία; 

Οι πληροφορίες έρχονται με το σταγονόμετρο. Πριν λίγες ώρες είχαμε “Ντιν” και “Νταν” από την Αμερική. Ο κόσμος του ΑΡΗ όμως είναι δύσπιστος. Έχει ακούσει πολλά και δεν πείθεται αν δεν …δει.

Όπως ακριβώς και ο άπιστος Θωμάς. Στην παραβολή.

Μια πληροφορία που έφτασε πριν λίγο, κάνει λόγο για πολλά εκατομμύρια και Forbes. Για άτομο που ασχολείται με επενδύσεις και έχει επεκταθεί και σε ομάδες του ΝΒΑ. Με διπλή καταγωγή. Όμως ελληνικές …καταβολές. Και ας ζει στο εξωτερικό. Δεν θέλουμε όμως να σας “λιβανίσουμε” άλλο. Καθώς μιλάμε απλώς για φήμες. Ίσως αύριο βγουν και άλλα ονόματα.

Η ουσία είναι που μετράει. Και το να έχουμε επίσημες και χειροπιαστές εξελίξεις.

Το ζήτημα είναι ο τρόπος που θα κλείσει το DEAL και κατά πόσο θα μπορέσει να “τσουλήσει” όλο αυτό με ή χωρίς τον Καρυπίδη.

…αν και η πρόβλεψη είναι πως θα γίνει …ΜΕ Καρυπίδη.

Για την ώρα πάντως η βεβαιότητα του ίδιου του ισχυρού άνδρα του ΑΡΗ πως όλα θα πάνε καλά, αρκεί. Δείχνει να είναι σίγουρος.

Μην είστε λοιπόν τόσο άπιστοι… Tomάδες!

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Απόψεις

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άρης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ