Ο Καρυπίδης θέλει - Ο Μάντζιος...πατάει πόδι

Ο Άρης βλέπει σενάρια εξωτερικού να έχουν προκύψει το τελευταίο διάστημα για τον Άκη Μάντζιο. Το συμβόλαιο του με το κλαμπ τελειώνει το καλοκαίρι. Και ο κόουτς ψάχνεται στην ξένη αγορά. Προφανώς και το timing μόνο τυχαίο δεν είναι.

Ο Καρυπίδης εν αντιθέσει με τον Κουέστα. Που ήδη του έχει κάνει πρόταση ανανέωσης, δεν έχει κάνει την παραμικρή κρούση στον Μάντζιο για νέο συμβόλαιο. Ούτε καν διάθεση δεν έχει δείξει.

Προφανώς και η παρουσία του Άρη στον τελικό του Κυπέλλου, κάνει την χρονιά επιτυχημένη, ανεξάρτητα αν οι κιτρινόμαυροι σηκώσουν ή όχι την κούπα.

Οπότε θέμα για την έκβαση του τελικού του Μαΐου. Δεν τίθεται για να μπουν στη διαδικασία διαλόγου και διαπραγματεύσεων. Το σενάριο για διπλασιασμό των αποδοχών του Μάντζιου που είχε γίνει στην πρώτη του θητεία, όταν ανανέωσε, δεν «παίζει».

Οκ, ο Μάντζιος καρπώνεται μερίδιο της μέχρι τώρα επιτυχίας, αλλά βρήκε και ένα υλικό. Για το οποίο έχει εκφράσει ουκ ολίγα παράπονα δεξιά και αριστερά. Αυτά δεν αρέσουν στον ιδιοκτήτη.

Δεν γίνεται να αποθεώνεται (μόνο) ο Μάντζιος όταν ο Άρης κερδίζει και να ακούει τα… πάντα ο Καρυπίδης. Όταν η ομάδα χάνει.

Δεν αποκλείεται ο Μάντζιος να έχει πάρει τα χαμπάρια του και να προσπαθεί είτε να πουλήσει την πρόκριση στον τελικό. Είτε να βάλει στην… πρίζα τον Καρυπίδη, πριν έρθουν ενδεχομένως και κάποιες «στραβές» στα play off.

Πηγή: sportime.gr

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άρης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ