Ο Ολυμπιακός κατέκτησε το πρωτάθλημα στην Ελλάδα φέτος, αλλά δεν κατάφερε το ίδιο και με το Κύπελλο. Εκεί ο ΠΑΟΚ ήταν εκείνος που χαμογέλασε στο τέλος. Ένας παίκτης που ίσως να έκανε το τελευταίο του παιχνίδι με τα «ερυθρόλευκα» ήταν όπως όλα δείχνουν ο Μαντί Καμαρά. Ένας παίκτης που τώρα 3 χρόνια έχει κάνει σπουδαία […]

Ο Ολυμπιακός κατέκτησε το πρωτάθλημα στην Ελλάδα φέτος, αλλά δεν κατάφερε το ίδιο και με το Κύπελλο. Εκεί ο ΠΑΟΚ ήταν εκείνος που χαμογέλασε στο τέλος.

Ένας παίκτης που ίσως να έκανε το τελευταίο του παιχνίδι με τα «ερυθρόλευκα» ήταν όπως όλα δείχνουν ο Μαντί Καμαρά. Ένας παίκτης που τώρα 3 χρόνια έχει κάνει σπουδαία παιχνίδια με τον Ολυμπιακό.

Φέτος όμως έκανε εξωπραγματική χρονιά και αρκετές ομάδες τον έχουν σημειώσει στο μπλοκάκι τους. Μία εξ αυτώ είναι και η Γούλβς από την Premier League και όχι μόνο. Από το κορυφαίο πρωτάθλημα στο κόσμο υπάρχουν κι άλλες ομάδες που ενδιαφέρονται. Η Γούλβς όμως έχει δείξει το πιο ζεστό ενδιαφέρον απ’ όλες όμως μέχρι στιγμής.

Μην ξεχνάμε ότι στη συγκεκριμένη Αγγλική ομάδα κάνει παιχνίδι ο Μέντες, που έχει άριστες σχέσεις με τον Ολυμπιακό. Γιατί λοιπόν να μην πουληθεί με ένα ποσό πάνω από 20 εκ. ευρώ και να βρεθεί, ένας νέος… Καμαρά; Άλλωστε την αγορά την Γαλλίας ο Ολυμπιακός την έχει μάθει απ’ έξω και μπορεί να φέρει παίκτη που να…. βγει λαβράκι.

Φέτος ο Καμαρά έχει κάνει τρομερή χρονιά όπως αναφέραμε. Έχει 40 συμμετοχές συνολικά σε Ελλάδα, Κύπελλο και Ευρώπη, ενώ έχει πετύχει και 3 τέρματα. Όλα στην Super League.

Ο Ολυμπιακός δεν συζητάει για πρόταση κάτω από 20 εκ. ευρώ και ίσως λίγα να λέμε, όμως μία τέτοια έχει διαρρεύσει ότι έφτασε στην Πλατεία Αλεξάνδρας. Ακούγεται για πρόταση από Αγγλική ομάδα που αγγίζει τα 20+ εκ. ευρώ με τους «ερυθρόλευκους» να μην είναι ασυγκίνητοι.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ολυμπιακός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ