Αν και για πάνω ένα ημίχρονο είχε αριθμητικό μειονέκτημα εξαιτίας της αποβολής του Νέιρα κατάφερε να απόδοση άμορφο ποδόσφαιρο και να πάρει την νίκη.

Παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο για περίπου 60 λεπτά, ένας αλλαγμένος ΟΦΗ κέρδισε με 2-1 τη Φίτεσε στο τρίτο φιλικό του επί ολλανδικού εδάφους.

Αν και για πάνω ένα ημίχρονο είχε αριθμητικό μειονέκτημα εξαιτίας της αποβολής του Νέιρα κατάφερε να απόδοση άμορφο ποδόσφαιρο και να πάρει την νίκη.

Ο Νέιρα στο 40′ αποβλήθηκε για πολύ σκληρό μαρκάρισμα πάνω στον Μάνχουφ, και είχε ως αποτέλσμα να «ανάψουν» τα… αίματα, αφού ο παίκτης της Φίτεσε εκνευρίστηκε και ζήτησε τον λόγο απ’ τον μέσο του ΟΦΗ και στην συνέχεια είχαμε γενικευμένη… σύρραξη.

Η και η ομάδα της Κρήτης ξεκίνησε τους φιλικούς αγώνες με την βαριά ήττα από την Ουτρέχτη (4-0) στην συνέχεια κέρδισαν την Εξέλσιορ (1-0) και στην συνέχεια έκαναν την 2η συνεχόμενη νίκη τους με την Φίτεσε 2-1.

Στο πρώτο μέρος δεν είχαμε σκορ, και στο δέυτερο μέρος οι Κρητικοί στο 48′  με τον Κοσμά Τσιλιανίδη άνοιξε το σκορ. Το γκολ είχε την σφραγίδα του Φαν Ντάινεν που πέρασε όμορφα δύο αντιπάλους και έβγαλε ασίστ στον Τσιλιανίδη. Στο 53′ ο Ντιουσέ έκανε το 2-0, και συνεχίζει να αφήνει καλές εντυπώσεις στην προετοιμασία.

Οι Ολλανδοί τελικάκατάφεραν να μειώσουν το σκορ σε 2-1 στο 73ο λεπτό με τον Μπάντεν Φρεντέρικσεν.

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΟΦΗ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ