Τα πλάνα του Μάντζιου ενόψει ΟΦΗ

Ο Άρης έχει από χθες στα χέρια του το πρόγραμμα, γνωρίζει πότε θα παίξει αυτή την εβδομάδα και περιμένει το τελικό “οκ” για να φουλάρει εν όψει ΟΦΗ.

Η ομάδα έχει επιστρέψει στις προπονήσεις από τη Δευτέρα και πλέον ανεβάζει ρυθμούς για την αναμέτρηση της επόμενης Κυριακής κόντρα στους Κρητικούς, με τον προπονητή να καταστρώνει τα πλάνα του με τη σίγουρη επιστροφή του Μπίργκερ Βερστράτε. Οχι όμως με τον ίδιο τρόπο που το έκανε την προηγούμενη εβδομάδα.

Αυτή τη φορά η απόσταση ανάμεσα στους αγώνες με ΟΦΗ και Λαμία είναι μόλις τρεις μέρες, οπότε απαιτείται και διαφορετική διαχείριση όσον αφορά το ροτέισον και ειδικότερα κάποιες περιπτώσεις παικτών.

Ο Βέλγος λύνει ακόμα περισσότερα τα χέρια του Μάντζιου στον άξονα, έχοντας από την άλλη να διαχειριστεί την κενό του Παναγίδη στα αριστερά όπου ο Μενέντες είναι ο επικρατέστερος για να το καλύψει.

Πέραν του νεαρού εξτρέμ, δεδομένη είναι και η απουσία του Φεράρι που θα διατηρήσει τον Μοντόγια στα αριστερά της άμυνας.

Από αύριο ο έμπειρος τεχνικός θα αρχίσει να φανερώσει στο χόρτο και τις σκέψεις του για την ενδεκάδα, εφόσον φυσικά οριστικοποιηθεί η επιστροφή των διαιτητών στα καθήκοντά τους μετά το κώλυμα που δήλωσαν το προηγούμενο Σαββατοκύριακο.

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άρης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ