Ο Ισπανός Πέπε Μελ αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία του ΟΦΗ.

Στον νέο του προπονητή κατέληξε ο ΟΦΗ, ο οποίος είναι από την Ισπανία, με εμπειρία και από Αγγλία. Ο λόγος για τον Πέπε Μιλ, ο οποίος έχει μια πλούσια καριέρα σε ομάδες της La Liga και της La Liga 2.

Ο 60άχρονος τεχνικός πείστηκε μετά από πολλές συζητήσεις για να αναλάβει το πρότζεκτ του ΟΦΗ και πλέον απομένουν οι ανακοινώσεις.

Ο Μελ μετρά στην καριέρα του έχει 580 παιχνίδια στους πάγκους. Τα 160 από αυτά είναι στη La Liga, 304 στη La Liga 2, 42 στην 3η κατηγορία της Ισπανίας και 17 στην Premier League για τη Γουέστ Μπρομ, 50 ματς κυπέλλου και 7 στο Europa League, με απολογισμό 218 νίκες, 198 ήττες και 164 ισοπαλίες.

Συγκεκριμένα έχει εργαστεί σε Κοσλάδα, Μέριδα, Ρεάλ Μούρθια, Τενερίφη, Χετάφε, Αλαβές, Πόλι Εχίδο, Ράγιο Βαγιεκάνο, Μπέτις, Γουέστ Μπρομ, Μπέτις (2η θητεία), Λα Κορούνια, Λας Πάλμας, ενώ τελευταία του ομάδα ήταν η Μάλαγα, μέχρι τις 25 Ιανουαρίου 2023.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα φέρει μαζί του δύο συνεργάτες τον Νάτσο Πέρεθ, που ήταν ο βοηθός του στη Μάλαγα, αλλά και τον μακροβιότερο βοηθό του Ρομπέρτο Ρίος, με τον οποίο έχουν συνυπάρξει σε 156 παιχνίδια στους πάγκους των Ρεάλ Μπέτις, Ντεπορτίβο Λα Κορούνια και Λας Πάλμας.

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΟΦΗ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ