Ο Χαριστέας λίγο για τον αποκλεισμό στο Γιουρόπα, και λίγο ένα νέο μονοπάτι στην ζωή του, αυτό της πολιτικής, τον είχαν αναγκάσει σε παραίτηση, και η ορφανή θέση του περίμενε τον αντικαταστάτη. Ο Καρυπίδης την βρήκε στο πρόσωπο ενός παλιού γνώριμου. Ο Δημήτρης Νιαρχάκος είναι και επίσημα ο νέος τεχνικός διευθυντής. Ο Δημήτρης Νιαρχάκος είναι […]

Ο Χαριστέας λίγο για τον αποκλεισμό στο Γιουρόπα, και λίγο ένα νέο μονοπάτι στην ζωή του, αυτό της πολιτικής, τον είχαν αναγκάσει σε παραίτηση, και η ορφανή θέση του περίμενε τον αντικαταστάτη. Ο Καρυπίδης την βρήκε στο πρόσωπο ενός παλιού γνώριμου. Ο Δημήτρης Νιαρχάκος είναι και επίσημα ο νέος τεχνικός διευθυντής. Ο Δημήτρης Νιαρχάκος είναι 46 ετών και έχει υπάρξει τεχνικός διευθυντής στον ΠΑΣ Γιάννινα, τα προηγούμενα εννέα χρόνια.

Ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας υπέβαλε την παραίτησή του στον Θόδωρο Καρυπίδη ο οποίος την έκανε αποδεκτή «χρεώνοντάς» του στην ουσία την παραμονή Ενινγκ και τον αποκλεισμό από την Κόλος.

Ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ, Αγησίλαος Τουμαζάτος παρουσίασε τον Νιαρχάκο στους ποδοσφαιριστές.

“Ο Δημήτρης Νιαρχάκος είναι ξανά μαζί μας.

Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια μας. Ήταν βέβαια εδώ και μέχρι πριν μερικούς μήνες . Είναι ο νέος διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος και η παρουσία του αποφασίστηκε με βάσει την ακομη καλύτερη οργάνωση και λειτουργία του τμήματος. Θα έχει την ευθύνη του τμήματος», είπε ο Τουμαζάτος στους ποδοσφαιριστές, με τον Νιαρχάκο να εύχεται υγεία και συνέχεια στις επιτυχίες που έχει φέρει έως τώρα η ομάδα.”

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άρης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ