Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ ανοίγουν ένα νέο κεφάλαιο στα μανατζερικά και μεταγραφικά τους μονοπάτια

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ ανοίγουν ένα νέο κεφάλαιο στα μανατζερικά και μεταγραφικά τους μονοπάτια. Καθώς ξεκινούν συνεργασία με τον μεγαλομάνατζερ Ζόρζε Μέντες.
Ο δίαυλος επικοινωνίας έγινε με την κουβέντα που ξεκίνησε για την πώληση του Ενέα Μιχάι στην Φαμαλικάο. Στην οποία ο Μέντες λύνει και δένει.

Στον ΠΑΟΚ σκοπεύουν να επωφεληθούν όσο περισσότερο γίνεται από αυτές τις επαφές, με άμεσο στόχο φυσικά μια συμφέρουσα πώληση του ποδοσφαιριστή τους, και κατ’ επέκταση ενδιαφέρον για ποδοσφαιριστές που συνεργάζονται έμμεσα ή άμεσα με τον Μένεζ.

Στόχος του ΠΑΟΚ είναι να αποκτήσει ενα ανοιχτό δίαυλο επικοινωνίας με τα μονοπάτια του μεγαλομάνατζερ που σίγουρα θα φέρει αρκετά οφέλη στο μέλλον

Μην ξεχνάμε άλλωστε πως ο Μέντεζ είναι πλέον ο κορυφαίος μάνατζερ στον κόσμο, μετά και τον θάνατο του Μίνο Ραϊόλα. Με πολλούς σταρς του αθλήματος να περνούν από τα χέρια του, όπως ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ένας αυτοδημιούργητος επιχειρηματίας του ποδοσφαίρου, για την ιστορία του οποίου έχετε διαβάσει στο sports365.gr ο οποίος μπορεί να επαναφέρει τον ΠΑΟΚ σε τροχιά επιτυχιών. Με πιο value for money λύσεις και όχι άσκοπα ανοίγματα του παρελθόντος.

Τέτοιες γνωριμίες και επαφές, μόνο να μεγαλώσουν μια ομάδα μπορούν.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρασκήνιο

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΟΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ