Ο Χρήστος Γιουβάνογλου ντεμπουτάρει στα blogs του Sports365.gr και μιλάει για ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό και τον πόλεμο κατά του Ραζβάν Λουτσέσκου

Η αλήθεια είναι ότι περίμενα να καταλαγιάσει ο ντόρος που έγινε με το εξώδικο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός προς τον Ραζβάν Λουτσέσκου, ώστε να καταγράψω με ηρεμία τις σκέψεις μου περί του θέματος. Φαίνεται όμως η ΠΑΕ ΠΑΟΚ και η Μαρία Γκοτζάρεβα είχαν άλλες σκέψεις και μου έδωσαν το ερέθισμα. Πριν από λίγο έγινε γνωστό πως ο Τάισον με τον Μουργκ θα είναι κάτοικοι Τούμπας για ένα και για δύο συν ένα χρόνο αντίστοιχα. Και μέσα στην εβδομάδα έρχεται και η ανακοίνωση της επέκτασης του Ρουμάνου τεχνικού για τα επόμενα τρία χρόνια.

Μια μεγαλοπρεπή αγωνιστική απάντηση στην λάσπη που πετάει συντονισμένα και μετά από εντολές, η «πράσινη» πλευρά στον Λουτσέσκου. Προφανώς στο στρατόπεδο του Τριφυλλιού αντιλαμβάνονται όλο ένα και περισσότερο, πως η απόμακρυνση Γιοβάνοβιτς και η πρόσληψη Τερίμ δεν ήταν και η πιο σοφή επιλογή. Και μετά τις αντιδράσεις που αρχίζουν και προκύπτουν (άρθρα σε συγκεκριμένα σάιτ, ραδιοφωνικές συνεντεύξεις κλπ.) πασχίζουν να δημιουργήσουν ένα φανταστικό εχθρό, με στόχο την κατεύθυνση της κοινής γνώμης του Παναθηναϊκού προς τα εκεί. Έλα όμως που οι θλάσεις δεν κρύβονται, ούτε οι υποτροπές (ε Φώτη μου;).

Στην Μικράς Ασίας πάντως, έχουν ρίξει τους τόνους και κινούνται καθαρά σε αγωνιστικό πλαίσιο. Δεν μπορούν να κάνουν και αλλιώς όταν ο ΠΑΟΚ είναι πρώτος στο πρωτάθλημα, είναι στον ημιτελικό του Κυπέλου και ετοιμάζεται να γράψει ιστορία στην Ευρώπη.

Εν κατακλείδι, καλό θα ήταν να αφήσουμε το κάρμα να κάνει την δουλειά του και να μην το προκαλούμε. Η διαιτησία του Λαόθ στην κλοπή του Κυπέλου, ο ισχυρισμός του ΠΑΟ περί κλεμμένου πρωταθλήματος από διαιτησίες και η χυδαία στάση του Φατίχ Τερίμ στην Τούμπα, το έχει βάλει ήδη σε λειτουργία. Καλή σας απόλαυση.

ΥΓ. Ξέρουμε πολύ καλά ποια είναι η ομάδα της Χούντας και ποιος ο ΠΑΟΚ. Ξέρουμε πολύ καλά τι άποψη έχει η Θ13 για τον ΑΛΦΖ. Τα πανό υπάρχουν ακόμη.

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΟΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ