Αίσιο τέλος είχε το σήριαλ του ΠΑΟΚ με τον Νέλσον Ολιβέιρα. Οι δύο πλευρές μετά από αρκετές ημέρες διαπραγματεύσεων κατέληξαν σε προφορική συμφωνία. Πλέον αναμένεται ο ποδοσφαιριστής στην Θεσσαλονίκη για να ολοκληρώσει και τυπικά την συμφωνία. Ο Ρασβάν Λουτσέσκου έσκασε μικρό χαμόγελο με το κλείσιμο της μεταγραφής, αλλά για να χαμογελάσει πολύ άλλος είναι η […]

Αίσιο τέλος είχε το σήριαλ του ΠΑΟΚ με τον Νέλσον Ολιβέιρα. Οι δύο πλευρές μετά από αρκετές ημέρες διαπραγματεύσεων κατέληξαν σε προφορική συμφωνία. Πλέον αναμένεται ο ποδοσφαιριστής στην Θεσσαλονίκη για να ολοκληρώσει και τυπικά την συμφωνία.

Ο Ρασβάν Λουτσέσκου έσκασε μικρό χαμόγελο με το κλείσιμο της μεταγραφής, αλλά για να χαμογελάσει πολύ άλλος είναι η καψούρα του.

Δεν θέλει και ερώτημα: ο Αλεξάντερ Πρίγιοβιτς.

Σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Λουτσέσκου σε αραβικά μέσα ενημέρωσης μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον Πρίγιοβιτς.

«Ο Πρίγιοβιτς είναι ένας από τους καλύτερους στράικερ στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας. Θα ήθελα να τον φέρω στον ΠΑΟΚ»

Είναι ξεκάθαρο ότι ο προπονητής στον ΠΑΟΚ έχει μια ιδιαίτερη αδυναμία στον Πρίγιοβιτς που μαζί είχαν άριστη συνεργασία και κέρδισαν τίτλους.

Επίσης είναι ξεκάθαρο ότι ο Σαββίδης έχει αδυναμία στον Ρουμάνο τεχνικό.  Επειδή ο Ρασβάν είναι γάτα σε κάτι τέτοια, κάτι μας λέει ότι θα τον ψήσει τελικά τον Ιβάν να κάνει την κίνηση του. Από την άλλη ο Σέρβος θα ερχόταν με λιγότερα από ότι ακούγεται στην αγορά.

Θα την βρει την άκρη ο Λουτσέσκου τελικά…

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΟΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ