Η εισήγηση του Χέρμαν Μπούργος για τον Τζαμαϊκανό φορ φυσικά έπαιξε σημαντικό ρολο.

Πολύ κοντά στην ολοκλήρωση μιας σπουδαίας μεταγραφής  βρίσκεται ο Άρης, την οποία «ψήνει» εδώ και καιρό. Οι Θεσσαλονικείς ετοιμάζονται να πάρουν έναν επιθετικό που αγωνιζόταν, μέχρι σήμερα, στην Premier League! Οι επαφές, μάλιστα, βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο και είμαστε πολύ κοντά στις ανακοινώσεις.

Οι Θεσσαλονικείς έχουν  καταλήξει στην περίπτωση του Αντρέ Γκρέι.

Από την στιγμή που ο Τσενκ Τοσούν δεν απάντησε στον χρόνο που ήθελε ο Άρης, προχώρησαν άμεσα στην λύση του επίσης πολύ καλού Γκρέι.

Η εισήγηση του Χέρμαν Μπούργος για τον Τζαμαϊκανό φορ φυσικά έπαιξε σημαντικό ρολο.

Ο 31χρονος, ο οποίος είναι κάτοχος και βρετανικού διαβατηρίου. Οι επαφές, μάλιστα, μεταξύ των δύο πλευρών θεωρούνται προχωρημένες. Ο Άρης έχει καταθέσει επίσημη πρόταση στον παίκτη και η απάντηση του είναι θετική σύμφωνα με τις πληροφορίες μας.

Η πρόταση του Άρη είναι αυτή την στιγμή η καλύτερη που έχει ο Γκρέι. Χρονική διάρκεια για τρία χρόνια (πιθανώς 2+1) με απολαβές στα 2.700.000 εκατ. ευρώ. Σύμφωνα με πληροφορίες μας ο Καρυπίδης είναι αποφασισμένος να κλείσει τον ποδοσφαιριστή και να κάνει την οικονομική υπέρβαση.

Η μεταγραφή θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη και αναμένονται εξελίξεις πολύ σύντομα. Δύσκολο το βλέπουμε να υπάρξει εμπλοκή τελευταίας στιγμής από άλλη ομάδα με καλύτερη πρόταση.

Ο Αντρέ Γκρέι έμεινε φέτος ελεύθερος από τη Γουότφορντ. Έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων από την Championship, αλλά η ελληνική ομάδα ελπίζει για τη μεταγραφή του.

Έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στις Σριούσμπερι, Λούτον, Χίνκλεϊ, Μπρέντφορντ και Μπέρνλι. Με την τελευταία σημείωσε 25 γκολ στη δεύτερη κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου και αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ τη σεζόν 2015-2016.

Πέρυσι αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού στην ΚΠΡ και σε τριάντα αναμετρήσεις είχε δέκα γκολ.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μεταγραφές

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άρης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ