«The Voice» Spoiler:  Συνεχίζεται ο νέος κύκλος του «The Voice» του ΣΚΑΙ. Άρχισε ο μεγάλος διαγωνισμός για να βρεθεί η καλύτερη φωνή. To «The Voice» παίζει για 6η σεζόν Το μεγαλύτερο μουσικό talent show είναι και πάλι εδώ! Ο μεγαλύτερος, τηλεοπτικός, μουσικός διαγωνισμός με παρουσιαστή τον Γιώργο Λιανό και coaches τον Κωνσταντίνο Αργυρό, τον Πάνο […]

«The Voice» Spoiler:  Συνεχίζεται ο νέος κύκλος του «The Voice» του ΣΚΑΙ. Άρχισε ο μεγάλος διαγωνισμός για να βρεθεί η καλύτερη φωνή.

To «The Voice» παίζει για 6η σεζόν

Το μεγαλύτερο μουσικό talent show είναι και πάλι εδώ!

Ο μεγαλύτερος, τηλεοπτικός, μουσικός διαγωνισμός με παρουσιαστή τον Γιώργο Λιανό και coaches τον Κωνσταντίνο Αργυρό, τον Πάνο Μουζουράκη, την Έλενα Παπαρίζου και τον Σάκη Ρουβά. Ταλέντα από όλη την Ελλάδα και την Κύπρο δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό διεκδικώντας τον τίτλο της καλύτερης «φωνής της Ελλάδας». 

Αφού είχαμε μεγάλες μάχες πολλα κόλπα, ποιήματα, κλάματα, και ότι άλλο μπορείς να φανταστείς από τους κριτές, στο τέλος πήραν αυτούς που ήθελαν;

Την Κυριακή 7 Νοεμβρίου είδαμε τέσσερις σημαντικούς καλλιτέχνες που έρχονται στο The Voice για συνεργαστούν με τους coaches και να τους υποστηρίξουν στο δύσκολο έργο τους.

Σάββατο 13 Νοεμβρίου

Ακόμα μια ημέρα πέρασε με τους κριτές να κάνουν τα “μαγικά” τους

Αλλά είχαμε και μια πολύ ιδιαίτερη περίπτωση χθες.

Της… καψούρας έγινε στο Voice! Με τους παίκτες του Κωνσταντίνου Αργυρού να δίνουν ρέστα επί σκηνής.

Ευγενία Βαζούρα “Ήμαρτον

Πιο συγκεκριμένα, η “τριάδα” φωτιά” του show, με τους Ευγενία Βαζούρα, Σταύρο Ακτίνη και Γιώργο Γιαγκίδη έφεραν πανικό με τις ερμηνείες τους και δυσκόλεψαν την επιλογή των κριτών.

Η πρώτη, παρόλο που ξεσήκωσε το κοινό από τη σκηνή του The Voice, δεν κατάφερε να κερδίσει “πάτημα” από άλλον coach. Ωστε να συνεχίσει στο παιχνίδι.

Σταύρος Ακτίνης “Μόνο μια φορά”

Ο Σταύρος  κατάφερε να συνεχίσει στην ομάδα του Κωνσταντίνου Αργυρού.  Και από την άλλη πλευρά ο Γιώργος θα αφήσει Παπαρίζου και Ρουβά να “κονταοχτυπηθούν” για χάρη του.

Σε ποιανού την ομάδα θα συνεχίσει εν τέλει ο λαϊκός τραγουδιστής;

Γιώργος Γιαγκίδης “Το δικό σου αμάρτημα (Τα δάχτυλα)”

Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις για το αγαπημένο σας ριάλιτι ή αγαπημένη σειρά και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε εδώ: (ΚΛΙΚ)

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για The Voice of Greece

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ