Το μουσικό talent show  ξεκίνησε και οι κριτές ξεκίνησαν τον αγώνα να διεκδικήσουν τον παίκτη που θα τους φέρει στο τέλος τη νίκη.

Από το κανάλι του ΣΚΑΙ  απολαμβάνουμε και φέτος το «The Voice». Αυτή είναι η έβδομη σεζόν για το ριάλιτι μουσικής που έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα από το τηλεοπτικό κοινό.

7 οι νότες του πενταγράμμου, 7 και οι σεζόν για το The Voice of Greece! Η αναζήτηση του ταλέντου που θα αναδειχθεί η Φωνή της Ελλάδας έχει ήδη ξεκινήσει και σε λίγες μέρες θα παρακολουθήσουμε τις πρώτες Blind Auditions στο νέο εντυπωσιακό πλατό του απόλυτου μουσικού διαγωνισμού.




Η κριτική επιτροπή έμεινε η ίδια με τους Έλενα Παπαρίζου, ο Σάκης Ρουβάς, ο Κωνσταντίνος Αργυρός και ο Πάνος Μουζουράκης, ωστόσο ο ΣΚΑΙ μας το έχει πλέον μόνο καθε Κυριακή.

Το πρώτο επεισόδιο των Blind Auditions ξεκίνησε και ο Γιώργος Λιανός υποδέχτηκε το τηλεοπτικό κοινό:

«Κυρίες και κύριοι, καλησπέρα σας και καλώς ήρθατε στο Voice of Greece. Για 7η και συνεχόμενη χρονιά είμαστε εδώ και είμαστε συγκινημένοι, θα σας εξηγήσω. Μετά από καιρό ωρίμασαν οι συνθήκες και το κοινό είναι και πάλι εδώ, στο υπέροχο πλατό του Voice of Greece. Όλα έχουν αλλάξει λοιπόν, το μόνο που έχει παραμείνει ίδιο είναι η αγάπη μας, γι αυτά τα τέσσερα άτομα, τους τέσσερις κριτές και εδώ θέλω το πιο ζεστό σας χειροκρότημα, πάμε να τους υποδεχτούμε».

Το μουσικό talent show  ξεκίνησε και οι κριτές ξεκίνησαν τον αγώνα να διεκδικήσουν τον παίκτη που θα τους φέρει στο τέλος τη νίκη.




Η Έλενα Παπαρίζου έκανε το «λάθος» και δεν γύρισε την καρέκλα στον Γιάννη Τσαρσιταλίδη. Όπως βγήκε ο νεαρός  είναι κολλητός με τον βαφτισιμιό της, και σίγουρα το μετάνιωσε που δεν τον διάλεξε.




Στη σκηνή του The Voice βρέθηκε ο Στάθης Μπαλάφας από την Πάτρα, και οι τρεις κριτές προσπάθησαν για να τον κερδίσουν στην ομάδα τους. Ο τραγουδιστής ερμήνευσε την επιτυχία του Κωνσταντίνου Αργυρού, «Ψέματα»




Τα πήρε η Έλενα Παπαρίζου και όρμησε στο παντελόνι του Μουζουράκη

Αιτία ήταν η Μάρω που έδωσε το εκατό τοις εκατό της στη σκηνή και έκανε τους κριτές να πατήσουν όλοι το κουμπί.  Αλλά ο Πάνο Μουζουράκη έκανε block την Έλενα Παπαρίζου.

Μάλιστα, η Έλενα Παπαρίζου ανέβηκε στη σκηνή και με τη ζώνη της χτύπησε το χέρι του Πάνου Μουζουράκη.




The Voice of Greece | Trailer | 09/10/2022




Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για The Voice of Greece

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν
Ποδόσφαιρο

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν