«The Voice» Spoiler:  Συνεχίζεται ο νέος κύκλος του «The Voice» του ΣΚΑΙ. Άρχισε ο μεγάλος διαγωνισμός για να βρεθεί η καλύτερη φωνή. Το μεγαλύτερο μουσικό talent show παίζει για 6η σεζόν Ο μεγαλύτερος, τηλεοπτικός, μουσικός διαγωνισμός με παρουσιαστή τον Γιώργο Λιανό. Με coaches τον Κωνσταντίνο Αργυρό, τον Πάνο Μουζουράκη, την Έλενα Παπαρίζου και τον Σάκη […]

«The Voice» Spoiler:  Συνεχίζεται ο νέος κύκλος του «The Voice» του ΣΚΑΙ. Άρχισε ο μεγάλος διαγωνισμός για να βρεθεί η καλύτερη φωνή.

Το μεγαλύτερο μουσικό talent show παίζει για 6η σεζόν

Ο μεγαλύτερος, τηλεοπτικός, μουσικός διαγωνισμός με παρουσιαστή τον Γιώργο Λιανό. Με coaches τον Κωνσταντίνο Αργυρό, τον Πάνο Μουζουράκη, την Έλενα Παπαρίζου και τον Σάκη Ρουβά. Ταλέντα από όλη την Ελλάδα και την Κύπρο δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό διεκδικώντας τον τίτλο της καλύτερης «φωνής της Ελλάδας». 

Ακόμα τέσσερις σημαντικοί καλλιτέχνες μπήκαν στο The Voice και συνεργάζονται με τους coaches και τους υποστηρίξουν στο δύσκολο έργο τους.

Το Σάββατο 27/11 ολοκληρώθηκαν τα Knockouts στο The Voice of Greece με ένα συναρπαστικό επεισόδιο και τα Battles ήρθαν.

Σήμερα ξεκινάει η φάση των Battles.

Κάθε coach έχει στην ομάδα του 15 τραγουδιστές, και θα τους ετοιμάσει σε έξι ζευγάρια και μια τριάδα. Οι μονομαχίες της μελωδίας ξεκινούν και στο τέλος ένας από την δυάδα ή την τριάδα θα προκριθεί στην επόμενη φάση. Εκτός φυσικά αν δεν έχουμε steal. Είναι στην διακριτική ευχέρεια του κάθε κόουτς να κάνει χρήση.

Αλλά σε αυτήν φάση δεν θα είναι μόνοι τους οι 4 κόουτς. Θα έχουν βοήθεια.

Πιο συγκεκριμένα ο Κωνσταντίνος Αργυρός με την Ελένη Φουρέιρα, ο Πάνος Μουζουράκης με τον Γιώργο Λιανό, η Έλενα Παπαρίζου με την Μαντώ ενώ ο Σάκης Ρουβάς θα είναι την Μελίνα Ασλανίδου.

Αλλά μας περιμένουν και ντουέτα – έκπληξη. Σήμερα θα παρακολουθήσουμε μία ιδιαίτερη εμφάνιση του Σάκη Ρουβά και της Μελίνας Ασλανίδου.

Φυσικά στην μεγάλη παρέα έχουμε και την Βάλια Χατζηθεοδώρου που μοιράζεται τη χαρά όσων κερδίζουν στα παρασκήνια!

Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις για το αγαπημένο σας ριάλιτι ή αγαπημένη σειρά και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε εδώ: (ΚΛΙΚ)

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για The Voice of Greece

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ