«The Voice» Spoiler:  Συνεχίζεται ο νέος κύκλος του «The Voice» του ΣΚΑΙ. Άρχισε ο μεγάλος διαγωνισμός για να βρεθεί η καλύτερη φωνή. To «The Voice» παίζει για 6η σεζόν. Το μεγαλύτερο μουσικό talent show είναι εδώ! Ο μεγαλύτερος, τηλεοπτικός, μουσικός διαγωνισμός με παρουσιαστή τον Γιώργο Λιανό και coaches τον Κωνσταντίνο Αργυρό, τον Πάνο Μουζουράκη, την […]

«The Voice» Spoiler:  Συνεχίζεται ο νέος κύκλος του «The Voice» του ΣΚΑΙ. Άρχισε ο μεγάλος διαγωνισμός για να βρεθεί η καλύτερη φωνή.

To «The Voice» παίζει για 6η σεζόν. Το μεγαλύτερο μουσικό talent show είναι εδώ!

Ο μεγαλύτερος, τηλεοπτικός, μουσικός διαγωνισμός με παρουσιαστή τον Γιώργο Λιανό και coaches τον Κωνσταντίνο Αργυρό, τον Πάνο Μουζουράκη, την Έλενα Παπαρίζου και τον Σάκη Ρουβά. Ταλέντα από όλη την Ελλάδα και την Κύπρο δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό διεκδικώντας τον τίτλο της καλύτερης «φωνής της Ελλάδας». Ποιοι διαγωνιζόμενοι έκαναν τις καρέκλες να… γυρίσουν;

Στην τελευταία ημέρα των auditions είδαμε τους κριτές να κάνουν τα “μαγικά” τους κατά την διάρκεια της ακρόασης των ταλέντων στο πλατό του διαγωνισμού. Αφού τους άκουσαν προσεκτικά οι κριτές διεκδίκησαν με πάθος ειδικά σε κάποιες περιπτώσεις τα ταλέντα.

Αλλά σε μια περίπτωση είδαμε κάτι που δεν το έχουμε ξαναδεί.

Η παίχτρια σίγουρα απόλαυσε όσο δεν πάει την στιγμή που ο Σάκαρος ο Ρουβάς έπεσε στα γόνατα να την “παρακαλέσει” να μπει στην ομάδα του.

Πιο συγκεκριμένα η νεαρή Ιόλη τους έστειλε όλους με την εκπληκτική ερμηνεία της. Φυσικά και οι 4 κριτές άρχισαν να κάνουν τα δικά τους για να την κερδίσουν.

Ο Ρουβάς που ξέρει από “ειδικές” συμπεριφορές, όταν έβλεπε ότι κινδυνεύει να χάσει την ταλεντάρα, έβαλε μπροστά τα μεγάλα μέσα.

Έπεσε στα γόνατα και της φίλησε το χέρι, και την τραγούδησε ένα τραγούδι που έφτιαξε εκείνη την στιγμή ειδικά για αυτήν. Μετά από αυτό η Ιόλη έλιωσε σαν το παγωτό

Απολαύστε τον Σάκη Ρουβά να “πολιορκεί” την Ιόλη

Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις για το αγαπημένο σας ριάλιτι ή αγαπημένη σειρά και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε εδώ: (ΚΛΙΚ)

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για The Voice of Greece

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ