«The Voice» Spoiler:  Φτάσαμε στο μεγάλο φινάλε του «The Voice» στον ΣΚΑΙ. Ο μεγαλύτερος, τηλεοπτικός, μουσικός διαγωνισμός με παρουσιαστή τον Γιώργο Λιανό. Ετοιμάζονται να δώσουν τον τίτλο της καλύτερης «φωνής της Ελλάδας».  Το Σάββατο 18/12 συνεχίστηκε ο διαγωνισμός και μάθαμε την τελική οκτάδα. The Voice of Greece | Τελικός Ο μεγάλος τελικός του The Voice of […]

«The Voice» Spoiler:  Φτάσαμε στο μεγάλο φινάλε του «The Voice» στον ΣΚΑΙΟ μεγαλύτερος, τηλεοπτικός, μουσικός διαγωνισμός με παρουσιαστή τον Γιώργο Λιανό. Ετοιμάζονται να δώσουν τον τίτλο της καλύτερης «φωνής της Ελλάδας». 

Το Σάββατο 18/12 συνεχίστηκε ο διαγωνισμός και μάθαμε την τελική οκτάδα.

The Voice of Greece | Τελικός Ο μεγάλος τελικός του The Voice of Greece είναι γεγονός. Ο Γιώργος Λιανός υποδέχεται οκτώ διαγωνιζόμενους που το τηλεοπτικό κοινό ψήφισε ως τις καλύτερες φωνές του show και απόψε θα δώσουν την ερμηνεία της ζωής τους.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο Πάνος Μουζουράκης, η Έλενα Παπαρίζου και ο Σάκης Ρουβάς θέλουν πάση θυσία τη νίκη. Μέχρι όμως να μάθουν ποιος είναι ο μεγάλος νικητής, θα δώσουν το δικό τους show στη σκηνή του ΤΗΕ VOICΕ OF GREECE.

Η είσοδος των coaches και των φιναλίστ στον τελικό του The Voice of Greece

Η είσοδος των coaches και φιναλίστ στον τελικό του The Voice of Greece. Εκθαμβωτική η Έλενα Παπαρίζου και γεμάτοι ενέργεια οι Σάκης Ρουβάς, Πάνος Μουζουράκης και Κωνσταντίνος Αργυρός.

Οι ευχές των coaches πριν την έναρξη του τελικού με άρωμα… 2004!

Επίκληση στον τελικό του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος (EURO) του 2004 έκανε ο Κωνσταντίνος Αργυρός για να εκφράσει τα συναισθήματά του πριν τη… σέντρα του τελευταίου Live του The Voice of Greece.

Το τηλεοπτικό κοινό είναι εκείνο που αποφασίζει με την ψήφο του ποια είναι η καλύτερη φωνή της Ελλάδας! Ο νικητής θα κερδίσει ένα χρυσό δισκογραφικό συμβόλαιο με την Minos EMI, a Universal Music Company.

Αφού άκουσε το τηλεοπτικό κοινό τους 8 υποψήφιους έδωσε την ψήφο του, και βγήκε η τελική τετράδα.

Δείτε όλους τους υποψηφίους στον μεγάλο τελικο!

Ελένη Ολυμπίου  “Make it rain”

Δημήτρης Κανάκης “Κόσμε χρυσέ/Χαιρετισμοί”

Ανδρέας Μηλιώτης “All by myself”

Χριστίνα Μπαγκντασαρίδου “Iron Sky”

Ηλιάνα Αλεξάνδρου “Fix you”

Γιώργος Γλυκοκόκαλος “Αχ Ελλάδα”

Άννα Αργυρού “Hurt”

Γιώργος Πάττας “Knocking’on heavens door”

Η τετράδα του τελικού

Η σειρά που ανακοινώθηκαν ήταν τυχαία.

Ανδρέας Μηλιώτης

Ηλιάνα Αλεξάνδρου

Άννα Αργυρού

Ελένη Ολυμπίου

Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις για το αγαπημένο σας ριάλιτι ή αγαπημένη σειρά και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε εδώ: (ΚΛΙΚ)

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για The Voice of Greece

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ