«The Voice» Spoiler:  Φτάνουμε στο μεγάλο φινάλε του «The Voice» στον ΣΚΑΙ. Ο μεγαλύτερος, τηλεοπτικός, μουσικός διαγωνισμός με παρουσιαστή τον Γιώργο Λιανό. Ετοιμάζονται να δώσουν τον τίτλο της καλύτερης «φωνής της Ελλάδας».  Το Σάββατο 18/12 συνεχίστηκε ο διαγωνισμός και μάθαμε την τελική οκτάδα. Ο Γιώργος Λιανός υποδέχτηκε στον ημιτελικό του THE VOICE OF GREECE, τους 16 […]

«The Voice» Spoiler:  Φτάνουμε στο μεγάλο φινάλε του «The Voice» στον ΣΚΑΙΟ μεγαλύτερος, τηλεοπτικός, μουσικός διαγωνισμός με παρουσιαστή τον Γιώργο Λιανό. Ετοιμάζονται να δώσουν τον τίτλο της καλύτερης «φωνής της Ελλάδας». 

Το Σάββατο 18/12 συνεχίστηκε ο διαγωνισμός και μάθαμε την τελική οκτάδα.

Ο Γιώργος Λιανός υποδέχτηκε στον ημιτελικό του THE VOICE OF GREECE, τους 16 διαγωνιζόμενους.  Αυτοί που κατάφεραν να εξασφαλίσουν την πρόκρισή τους στον ημιτελικό του Νο1 talent show, μετά τη φάση των cross battles.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο Πάνος Μουζουράκης, η Έλενα Παπαρίζου και ο Σάκης Ρουβάς από τη θέση των coaches, έβαλαν τα δυνατά τους ώστε οι διαγωνιζόμενοι των ομάδων τους να περάσουν στον τελικό. Το τηλεοπτικό κοινό ήταν αυτό που αποφάσισε!

Η οκτάδα του τελικού

Οι ποιο σημαντικές και συγκινητικές στιγμές από την βραδιά του μεγάλου ημιτελικού.

Σ. Ρουβάς:

Ήταν ο καλύτερος ημιτελικός των τελευταίων έξι χρόνων

Ως τον «απόλυτο» ημιτελικό έκρινε ο Σάκης Ρουβάς τον αποψινό του The Voice of Greece. Από την πλευρά του ο Κωνσταντίνος Αργυρός αναγνώρισε ότι το επίπεδο των παιδιών έχει ανέβει πολύ.

Κριτική στα… γαλλικά του Ανδρέα Μηλιώτη

Κριτική στον Ανδρέα Μηλιώτη από την ομάδα του Σάκη Ρουβά, με τον οποίο έκλεισε και η διαγωνιστική διαδικασία του ημιτελικού.

Συγκινήθηκε και συγκίνησε τους κριτές η Ηλιάνα Αλεξάνδρου

Η κριτική στην Ηλιάνα Αλεξάνδρου, που ερμήνευσε με δικό της μοναδικό τρόπο το «Πίνω από ‘κει ψηλά για ‘σένα» του Παντελή Παντελίδη.

Σάκης Ρουβάς:

Να θέλει κάθε παίκτης να πάει Eurovision είναι απερίγραπτη εμπειρία

Κωνσταντίνος Αργυρός

Έτσι έκρινε ο Αργυρός τον παίκτη που ερμήνευσε κομμάτι του «Τελικά».

ΑΠΟΘΕΩΣΗ

Διθυραμβικές κριτικές για την Άννα Αργυρού 

Το μήνυμα της βαπτιστήρας του Μουζουράκη

Αποθέωση και από τους τέσσερις κριτές για την ερμηνεία της Άννας Αργυρού. Όρθιος τη χειροκροτούσε ο Σάκης Ρουβάς, όλο του το σόι ευχαρίστησε ο Πάνος Μουζουράκης μετά το μήνυμα που έλαβε για τη διαγωνιζόμενη του “Team Sakis” από τη βαπτιστήρα του.

Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις για το αγαπημένο σας ριάλιτι ή αγαπημένη σειρά και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε εδώ: (ΚΛΙΚ)

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για The Voice of Greece

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ