Την Κυριακή 06/12 ξεχώρισε σίγουρα η εντυπωσιακή εμφάνιση της Φουρέιρα. Μόνη αλλά και σε ντουέτο με τον Κωνσταντίνο Αργυρό στο «The Voice» Αλλά η Ελένη Φουρέιρα επέστρεψε στις νυχτερινές πίστες, καθώς εμφανίζεται στο Teatro μαζί με τον Κωνσταντίνο Αργυρό. Η γνωστή τραγουδίστρια σε κάθε εμφάνιση της τα δίνει όλα και αυτό αφήνει από ότι φαίνεται […]

Την Κυριακή 06/12 ξεχώρισε σίγουρα η εντυπωσιακή εμφάνιση της Φουρέιρα. Μόνη αλλά και σε ντουέτο με τον Κωνσταντίνο Αργυρό στο «The Voice»

Αλλά η Ελένη Φουρέιρα επέστρεψε στις νυχτερινές πίστες, καθώς εμφανίζεται στο Teatro μαζί με τον Κωνσταντίνο Αργυρό. Η γνωστή τραγουδίστρια σε κάθε εμφάνιση της τα δίνει όλα και αυτό αφήνει από ότι φαίνεται σημάδια στο κορμί της, όπως τις πολλές μελανιές στα πόδια της.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eleni Foureira (@foureira)

Η Φουρέιρα μετά από εμφάνιση της στο μουσικό κέντρο, που τραγουδάει, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους τα… σημάδια της. Η γνωστή ερμηνεύτρια είχε αμέτρητες μελανιές στα πόδια της, οι οποίες προκλήθηκαν από τον ξέφρενο χορό της πάνω στην πίστα. Όπως έγραψε και η ίδια χαρακτηριστικά, οι μελανιές είναι τα «παράσημα» της.
Η Φουρέιρα είχε και έναν εκλεκτό καλεσμένο στο κοινό. Συγκεκριμένα, ο σύντροφος της και πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Αλμπέρτο Μποτία, βρέθηκε στο πρώτο τραπέζι για να απολαύσει τη σύντροφο του.
Την αγαπημένη του σύντροφο Ελένη Φουρέιρα θαύμασε ο Αλμπέρτο Μποτία στην πρεμιέρα που είχε το βράδυ της Παρασκευής μαζί με τον Κωνσταντίνο Αργυρό.

Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις για το αγαπημένο σας ριάλιτι ή αγαπημένη σειρά και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε εδώ: (ΚΛΙΚ)

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για The Voice of Greece

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ψυχαγωγία

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ