Το Σάββατο 18/12 έγινε ο μεγάλος τελικός και μάθαμε την μεγάλη νικήτρια Άννα Αργυρού στο «The Voice»:  Είδαμε το μεγάλο φινάλε του «The Voice» στον ΣΚΑΙ. Ο μεγαλύτερος, τηλεοπτικός, μουσικός διαγωνισμός με παρουσιαστή τον Γιώργο Λιανό ολοκλήρωσαν μια ακόμα χρονιά. Επιτυχημένη θα λέγαμε. Το τηλεοπτικό κοινό είναι εκείνο που αποφάσισε με την ψήφο του ποια είναι η […]

Το Σάββατο 18/12 έγινε ο μεγάλος τελικός και μάθαμε την μεγάλη νικήτρια Άννα Αργυρού στο «The Voice»:  Είδαμε το μεγάλο φινάλε του «The Voice» στον ΣΚΑΙΟ μεγαλύτερος, τηλεοπτικός, μουσικός διαγωνισμός με παρουσιαστή τον Γιώργο Λιανό ολοκλήρωσαν μια ακόμα χρονιά. Επιτυχημένη θα λέγαμε.

Το τηλεοπτικό κοινό είναι εκείνο που αποφάσισε με την ψήφο του ποια είναι η καλύτερη φωνή της Ελλάδας!

Μια ξεχωριστή σίγουρα παρουσία με ένα τεράστιο μέλλον μπροστά της. Η Άννα Αργυρού!

ΚΈΡΔΙΣΕ ένα χρυσό δισκογραφικό συμβόλαιο με την Minos EMI, a Universal Music Company..

Υπάρχει κάτι το ιδιαίτερο με το The Voice. Είναι το reality που έχει καταφέρει να μαγέψει το κοινό χωρίς να επενδύσει στην ίντριγκα. Τέσσερις κριτές επιλέγουν τους παίκτες για τις φωνητικές τους ικανότητες και έπειτα ξεκινά ένα μουσικό ταξίδι που καθηλώνει το κοινό. Η παρέα των Σάκη Ρουβά, Έλενας Παπαρίζου, Κωνσταντίνου Αργυρού και Πάνου Μουζουράκη ρίχνονται σε μία μεγάλη μάχη έχοντας ως μοναδικά τους όπλα, νέους καλλιτέχνες που τα δίνουν όλα πάνω στην σκηνή.

Άννα Αργυρού “Stone Cold”

Φέτος ήταν η στιγμή του Σάκη Ρουβά να χαμογελάσει. Το δικό του «παιδί», η Άννα Αργυρού είναι από το βράδυ της Κυριακής η μεγάλη νικήτρια του «The Voice», παίρνοντας στο στέμμα από την Joanne. Πρόκειται για ένα παιδί που σε ηλικία των 16 ετών κατάφερε να μαγέψει τους coaches και το τηλεοπτικό κοινό. Από τα blinds φαινόταν πως κάτι το μαγικό υπάρχει στη φωνή της. Εμφανίστηκε πάνω στην σκηνή, ερμήνευσε το «Stone Cold» της Demi Lovato και το «ΣΕ ΘΕΛΩ» βγήκε αβίαστα από τους stars.

Ο μεγαλύτερος Έλληνας star την πήρε από το χεράκι, την οδήγησε στον τελικό και από εκεί στην κορυφή του The Voice. Ωστόσο ποια είναι η Άννα Αργυρού που όπως προφήτευσε η Έλενα Παπαρίζου, σε λίγα χρόνια από τώρα, όλη η Ελλάδα θα είναι περήφανη για εκείνη;

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anna Argyrou (@annaargyrouu)

Η 16χρονη είναι μαθήτρια της Β’ Λυκείου και από την ηλικία των 12 ετών έχει ξεκινήσει μαθήματα φωνητικής. Μένει στην Γλυφάδα και η μουσική είναι κάτι περισσότερο από ένα πάθος. Είναι όλη της η ζωή. Παίζει πιάνο, κιθάρα και γράφει τη δική της μουσική. Κι αυτό είναι το σημαντικότερο. Η Ελλάδα έχει ανάγκη από γυναίκες μουσικούς. Γυναίκες που δε θα είναι απλώς τραγουδίστριες. Γυναίκες που θα χαϊδέψουν τα πλήκτρα ενός πιάνου, θα γρατζουνίσουν μία κιθάρα και θα δώσουν πόνο στα ντραμς.

Γυναίκες που θα αποτελέσουν παράδειγμα προς μίμηση για όλα εκείνα τα κορίτσια εκεί έξω. Η ενδυνάμωση είναι γένους θυληκού και η Άννα Αργυρού ετοιμάζεται ν’ ανοίξει τα φτερά της στον μαγικό και αχανή κόσμο της μουσικής. (Από το δημοσίευμα του playboy)

Ας την απολαύσουμε.

Άννα Αργυρού

Μόλις 16 ετών…

Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις για το αγαπημένο σας ριάλιτι ή αγαπημένη σειρά και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε εδώ: (ΚΛΙΚ)

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Media

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για The Voice of Greece

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ